Julklappis

Har kanske inte berättat vad jag fått i julklapp? Bra, för det ska ni fan skita i! Hör ni det? Det är none of your business.

Men en julgåva (eller julkååva som pappa brukar säga) kan jag berätta om för er! Det var en fucking jävla kånken-väska! Höll på att kissa på mig av excitement när jag öppnade paketet. Tyvärr så är den så jävla helig att jag inte kommer att använda den.. Den ligger med lappen kvar på mitt rum. Är så jävla rädd att den ska bli fläckig, måste köpa en superimpregnering, eller typ wrappa den med plastfolie. Vaakumförpacka den.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Ska sätta den bredvid sängen och se på den tills den invaggar mig med så mycket trygghet och inre frid att jag somnar. Den är fucking marinblå.


Fräsching

Idag när vi satt i bilen så sa pappa följande, lite diskret:

"Elin..."
"Ja?"
"Du luktar ganska mycket fritös"


Man ba va?! Ursäkta mig? Luktar jag fritös? Och sen the hard truth.. Jag håller på att bli den nya flott-Elias. Ni vet han härifrån Luleå som sökte till Idol och dansade med Bagge? Som dom sa luktade frityrolja och fett. Jag är den nya han. Jag är flott-Elin.

Plus att nu när jag skulle avnjuta en pralin ut Paradisasken så fanns det bara en kvar - likörtryffel eller vad fan det heter. Living the fucking dream!

Låt mig besjunga dig nu!

Sitter och lyssnar på Stockholm I Mitt Hjärta av någon anledning. Eller någon anledning och någon anledning, den är svinbra. Alltså Petters version, känner jag för att förtydliga, så ni inte tror att jag fetdiggar Lasse Berghagen. Fast det gör jag typ? Han var ju svinskön i Så Mycket Bättre, när han la smygtrashar på DiLeva heeeela tiden.

Känner mig lite otrogen mot Luleå nu? Försöker sjunga med och sjunga "Luulee i mitt hjärtaaa, drömmarnas stad de e duu" men det känns inte lika bra, vilket kan bero på flera olika saker:
1) Min fortfarande ganska raspiga stämma
2) Det faktum att tv:n gapar ut Star Wars themesong på högsta volym i bakgrunden
3) Att det inte riktigt passar med texten

Nä men den låten. Vet inte får en sån bitterljuv känsla av just den låten. Vet inte riktigt varför, men har väl en aning. Tänkte först skriva "får en sån bittersweet känsla" men det låter så töntigt. Men det var det enda ordet som jag kom på för att beskriva känslan och tro det eller ej, men bitterljuv var det bästa översättningsförslaget jag fick.

  


Dag 6: Om idag var min sista dag

Så skulle jag inte sitta här, eller hur? Jag är ju knappast så bloggskadad att jag ba, fan mina sista 12 timmar - MÅSTE FUCKING BLOGGA! Måste keep the blogging alive! Måste leverera mer inlägg.. Det jag funderar på är vem som ska ta över bloggen när jag dör? Ett sånt här magnifikt namn får inte avaktiveras och gå till spillo. Det händer bara inte. Ni kan ju intresseanmäla er, så kan vi ha intervjuer efter nyår!

Men min sista dag var det ju. Det var lite svårt ärligt talat.. Vill inte tänka på det, så skjuter bak det i mitt medvetande. Ja tack bra!


Dag 4: Vad är kärlek?

Kärlek är att känna att man hade gjort vad som helst för någon. Eller något. Typ en Apelsinkrokant eller ett minimål med dubbel plusmeny.

Dag 3: Det här åt jag i förrgår

Även detta inlägg är från i förrgår - publicerades ej. Men det är ju ba att ni vänjer er vid rester, det käkar man ju jul-nyår ändå så.. Jag menar ni kommer vara så jävla FED UP WITH prinskorv, köttbullar och gravad lax att ni bara kräks om två veckor. Ba nej pappa måste vi dricka JULMUST?! Snälla jag dricker vad som helst, typ avslagen cola eller morotsjuice eller tillochmed kranvatten bara jag slipper must..

Iallafall så presenterar jag stolt dag 03 - Det här åt jag idag! (i förrgår)

Inledde starkt med att försova mig grovt vilket innebar ingen frukost, men jag är ju en mänsklig kamel så det är ingen fara. Asså en mat-kamel, för det är väl vatten dom lagrar? Sen hade vi personaldag vilket innebar buffe på Waldorf, vilket i sin tur betyder EPIC WIN för att tala nördspråk. Jag bara tjockade i mig pizza-slices som om det inte fanns någon morgondag (OBS! mild överdrift), ända tills jag fick väldigt tråkiga nyheter mitt i lunchen. Självklart tappade jag aptiten men som den sanna jävla hjälte jag är så tryckte jag i mig resten av min pizzaslice iallafall.

Nästa mål skulle traditionsenligt komma att bli middagen. Eftersom att jag var ledsen mutade pappa mig med Maxmat.. Det tackar man fan aldrig nej till om man är frisk i huvudet. Så jag tryckte i mig det med. Om det är en sak jag är bra på så är det att tröstäta, det ska jag säga er. Jävlar vad bra jag är på det. Jag funderade på Talang 2011 men jag vet inte riktigt hur man ska kunna göra ett nummer av det. Så har ni några bra förslag, hör av er!

                  Tror iallafall vi kan konstatera att dagens ledord när det gäller mat har varit MAX ♥



Najs!

Tjena mittbenor! Hade egentligen skrivit värsta långa emotionella, deepa inlägget som jag aldrig hann publicera igår. Sen har det under dagen idag tillkommit omständigheter som bara gör att det kommer bli feltolkat om jag här ut det idag. Så vi väntar typ en vecka med dag två. Ok? Sen tänkte jag faktiskt hoppa över dag tre.. Not so good ämne you know.

Kan tyvärr inte blogga ordentligt eftersom att jag cuttade av halva fingret igår (OBS! Lätt överdrift!) så jag måste sitta och spreta med ena fingret helt åt helvette. Ni kan få bilder om ni vill!
Just det, sen är jag jävligt ledsen också. Dessutom tror jag att jag har spillt något på tagentbordet, c:et är helt fucked up...




Shulululu!

Orkar inte med den där jävla ett-inlägg-om-det-här-om-dagen. BALLE. Ditt mästerliga inlägg kommer Chefen, ska bara hitta slutknorren på det.

Annars då? Sittdansar till Vad ska vi göra med Henry? och inte så mycket mer.

Dag 1: presentera dig själv!

Tror att alla som läser den här bloggen känner mig faktiskt. Gör de inte det så förstår jag inte vad de får ut av att läsa överhuvudtaget. Men missuppfatta mig icket, NI ÄR VARMT VÄLKOMNA!

Vad ska jag då berätta om mig själv? Mina främsta intressen är att prata, äta och sova. Det är sant. Det är det jag baserar mitt liv på! Funkar väl sådär. Inte top notch direkt. Eller? Vem vet. Ungfär så som jag skrivit nu pratar jag. VÄLDIGT ostrukturerat faktiskt. Jag är ganska rörig. Det jag hatar mest av allt är kanske att städa. Fy fan ljudet av en dammsugare får det att bara krypa i skinnet på mig. Ironiskt att jag den här sommaren jobbade tre veckor med att städa på en skola? Indeed.

Klumpig är jag också, något djävulskt. Och trött. Jag tycker själv att jag har en fantastisk humor. Fantastisk musiksmak likväl.

Om dagarna går jag i skolan. SP3D alé alé alé. Fatta att vi tar studenten om vad? Några månader? Skolan i sig tycker jag inte är guds godaste skapelse. Desto mer tycker jag fan om mitt jobb (MAX), trots att jag är värsta amatören och att Jessika låser in mig i kylen.

Annars då? Självklart borde jag nämna den lilla ponnyhästen, men jag har en känsla av att det kommer komma upp mycket om det någon annan dag. Men hon är, TÖNTVARNING, en väldigt väldigt stor del av mitt liv. Så get ready for some hästtönting.


Wannabee

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag. 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Saker jag saknar

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder
 

Vitsigt

Dåliga skämt min lillebror dragit idag:

Pappa: Finns det inget rostbröd?
Karl: Nä, men du kan lätt fixa nytt om du tar en vanlig brödskiva och drar den under PAS:en. *

Jag: Det är fan varmt ute idag. **
Karl: Ja, det är typ så man kan bada!

Karl: Jag heter Ström om det är till någon ledning!

*Pasen är våran gammelmerca, rostig och övergiven står den här på tomten
** Det är sex minusgrader

Bra skämt jag har dragit idag:

♦ Berättat för Frida om när datasals-Benny kom in på fordonsprogrammet. MED BENNYRÖST!
♦ Massa tokroliga internskämt som jag drog till Izabel men som tyvärr inte kan skrivas här.
♦ Mitt bästa skämt för dagen:

Jag: Hej Ettan, va göru?!
Jag (med pipig röst): Nä Elin inte så mycket, ba sitter på datan..


 

Snabb tjej

Vi spelar det här spelet.

Frida: Jag vet inte vad bollarna heter på engelska!
Jag: Quaffle!
Frida: Vad?
Jag: Quaffle..
Frida: Klonken..
Jag: Q.. U.. A..
Frida börjar skriva K.. L .. O.. N


Intresseklubben antecknar

Mitt vanligaste stavfel på datorn är nog
hormail.cp
skriver det seriöst hela tiden. Alltså råkar skriva det. Inte med flit.

RSS 2.0