Cha Cha Bloggen

Tja allihopa! Den här bloggen är ju i princip död, men det kom ju knappast som en överraskning. Man ba bye bye bloggen. Rest in peace. Du återupplivas till hösten.

Enda anledningen till att jag uppdaterar nu är att jag sitter och väntar på Elvira, vi ska gå en prommis i det fina vädret, hehe. Ja, det var väl det liksom. Vi hörs till hösten?




Bushturken!



Ja jag vet att den är gammal, men vi hittade den på sommarjobbet och jag har aldrig sett den förut. Så jävla rolig.

Hej Igen

Tänkte bara slänga upp en bild. Tror att GO och Cizz kommer gilla den. Det är så ni ser mig. Så ni vill se mig. Lite thug. Lite gangster. Lite farlig, sådära. Man ba waaatch out och sen en blinksmiley.


Badass_moppe, I has it.


Vad gör vi, nu kör vi..

Hej alla! Jag har varit lite frånvarande, det kan medges. Men jag skall åter fylla er vardag med intelligenta iaktagelser rörande min och allas vardag, så misströsta icke!

För de som undrar kan jag berätta att jag snart har 200 000 pengar i Zombiefarm. Det är väl det som har hänt i mitt liv sen sist typ. Jag är så jävla bra på det spelet alltså.

Tänkte lägga ut någon bild också, så inlägget ser lite roligare ut. Men det visar sig att jag mest har tagit bilder på fyllan på sistone. En del är fina, andra fula. Mest på mig + människor. Ibland på sprit. Ibland på saker. Ibland på andra människor. Ibland ser man inte ens vad det är. Vet inte om jag kan (eller vill) lägga ut dom hur som helst.

Nåväl. Ni får ha det bra. Läs någon rolig blogg tills vi hörs igen!


RSS 2.0