Linsbärare!

Jag undrar om någon annan linsbärare än jag någon gång upplever följande saker:

• Ibland känns det som att linjerna fastnar på ögat? Dom sitter stenhårt fast när man ska ta ur dom. Det. Går. Bara. Inte.
• Linsen glider tillbaka när man ska ta ur den. Vidrigt. Fuck you.
• Om man lämnar linsvätska i en såndär linskopp så blir det damm där i trots att man har locket på.
• Man går och lägger sig efter världens jobbiagste dag och katten hoppar upp i ens knäveck. Då upptäcker man att man har glömt linserna i..

Tjobbah!

Imorgon ska jag göra antingen ett videoinlägg eller en frågestund! Eller en hiss och disslista.. Som en riktig bloggare. Kyyl va?!

Hetso

Jag har ett beroende, kära vänner. Det är inte knark eller sprit. Det är inte att skära mig och det är inte kärlek. Det är inte läsk och datorspel som min brorsa. Det är inte att blogga eller att ässa alla prov! Det är ett spel.

Åh, nej! Battlefield 2 United Nations Extra Force Mega Power? World of Warcraft? Nej.
Happy Aquarium? Farmville? Nej. 
Betapet? Cluedo? Nej.

Det är (trumpetfanfar) ZombieFarm! Det tillhör egentligen Facebook på något sätt men jag spelar det i mobilen. Likt en besatt odlar jag tomater och zombiesar. Håller koll på exakt hur länge det är till min Headless-Zombie ska skördas. Planterar strategiskt tomater så jag kan få mutantzombies. Startar spelet hela tiden för att flytta runt träd och fontäner. Om en timme ska min gård bli anfallen. Jag ser fram emot att starta upp mobilen och ta upp en blodig strid.. Så om ni ser mig på bussen, djupt koncentrerad på något så läser jag nog inte romaner i mobilen, jag skördar nog GardenZombies.


Vet inte om någon som läser min blogg har en iPhone
men har ni det så hämta ZF NU NU NU!!!!!



BloggarN^

I'm back! I'm back! You know it, you know it.. Jag tror att den går så iallafall. Har inte pallat blogga på ett tag. Lite för upptagen.. Lite för coolt liv ni vet. INTE! Har bara inte orkat, det är så djävla jobbigt i mobilen och jag får ju aldrig ha datorn ifred. Tar jag den fan tre minuter så börjar min brorsa typ gråta och slita sitt hår för han får galen abstinens. Typ CoMPutaH_aDDiCT_94.


Hjärtat!


Världens finaste, på riktigt! ♥


Dagens AHA-upplevelse

Idag serverades vi vegetarianer sötsur grönsaksgryta i skolan.. Det såg för jävligt ut måste jag säga. Det var svamp, lök, paprika och ananas?! ANANAS?! Alla andra börjar säga "ååh, ananas fan vad gott", varför, åh varför, gillar alla ananas? Seriöst, det är inte alls gott. Inte färskt, inte torkat inte i mat. Det är aldrig gott. Men ändå gillar varenda människa den gula snuskiga frukten. Därför har jag kommit fram till följande:

Ananas är fruktvärldens Robert Pattinson - så jävla överskattad!

Har gjort en bild för att understryka min tes:


MED EN ENKEL TULIPAN PÅ BEMÄRKELSEDAN


Grattis ELIN GO som fyller 12 idag! Tusen grattis, du är ju en stor tjej nu!!



och grattis KARLSSON som tog körkort i onsdags!



Slutligen ett stort grattis till CISSI som äntligen blivit av med sin springmask efter tre jobbiga månader!


Leo Gaut

Tittar på Johan Falk, så sjukt bra. Älskar det. Trots att det är lite för lite Frank Wagner men ändå.. Sjukt värd film. Och precis lagom spännande.. Men man saknar det där kriminella gänget, Seth och dom. Det var äckligt spännande?

En fantastisk grej med den här filmen är att själve Johan Falk agerar fritt! Han stormar och brusar upp och sörjer och hånglar! Ja, det här är verkligen Johans film! Han har fritt spelrum nu. Ingen stilig Kinnaman som snor all plats. Och jag uppskattar det, när Johan skriker åt sin fru så säger jag "men lugna dig Johan" högt så hela vardagsrummet hör. När han skriker på någon annan så säger jag "men sänk rösten Johan" och när han bråkar med sin polischefs-lover så förmanar jag "tänk dig för Johan". Vi har en bra relation, jag och Johan. Vi har connectat genom tv:rutan.

!!!

Jag har ADM snart. Vilken minut som helst. Vill bara hem. Hem. HEM. Till soffan, en skål nudlar och ett frescht avsnitt vänner. Klappa lille katten Ettan och kolla fejan på mobilen, inte orka slå igång datorn. Slänga jackan på golvet och väskan på pallen i hallen och inte bekymra mig om alla tusen grejer. När jag har vilat klart far jag till stallet. Tar det jävligt lugnt. Så vill jag att det ska se ut, men det gör det inte. Det är Lisa som har gett mig galna ideer om soffor och mat.

Istället ska jag sluta halv fyra, åka hem tio över, komma hem, laga mat, skynda mig till stallet, skynda mig att duscha när jag kommer hem. Skynda mig att skriva en insändare till Svenskan. Sen måste jag fixa legget. Och jävlart sommarjobb och allt skit jag orkar inte AAAAAAAAAARGGGGHHH! Jag lådsas att jag är lugn men egentligen är jag frustrerad.


Brooklyn Sun

<>Nä, nu är jag fan less. Det blir inge mer. Jag pallar inte. Orkar inte. Det får gå som det vill med allt.

Once again

Förlåt pappa. Förlåt ADM och ENG och SV och Ulrika och alla. Men det är en för fin dag! Vi ses imorrn! ♥

Vadfalls?

Tittar på nyheterna för ovanlighetens skull. I ett reportage berättas det att man i Skåne har hälften så stora älgar som vi har här. Man ba say wooot?! Vad är det för mesdjävla älgar? Herre Gud.

When I hear your voice I'm far beyond okay

Vet fan inte ens hur man överför bilder från Iphone till datorn. Ja alla haters (verkar som attt jag har några stycken, komigen jag veet nog..) idiotförklara mig nu. Gör det bara. Dumme jävel, ahahaha, helt körd i huvet. Det är därför jag aldrig har bilder i bloggen. Jag vill så gärna men det går inte.

Klockan är kvart i fem.. Pappa är inte hemma. Börjar känna mig lite stressad, måste vara i stallet senast 18.00 och min mage måste utfodras innan det, annars är det kört. Rabiata ilskeattacker mot allt och alla är att vänta! Ska jag piffa inlägget med nån gammal bild kanske?

Förresten så fick jag äran att sitta bredvid Karlsson på FE:n idag eftersom att Lisa var "sjuk" eller något liknande vilket vi inte ska gå in på närmare.. Helt plötsligt, mitt i trevliga konversationer och bokföringsruset, frågar den käre Karlsson mig "minns du den raka linjens ekvation?". Nej. Det gör jag ju inte. "Inte jag heller, hihi" säger hon och skriver "h=x-m+qpdf" på bordet. JAHA. NÄHÄ. Jag har valt till matte c. Drunknar i ångest.

Vad jag däremot minns är nåär jag hittade en galet stor daggmask i somras. Alltså den ser ju inte stor ut men den var det. Jag LOVAR.


Yeeez..

→ Sjukt fint väder och jag har varit inne hela jävla dagen, vilken waste of time.. Nu beger jag mig utåt med dessa två grabbar i hörlurarna! Som en riktig.. Ja jag vet inte vad man är om man lyssnar på dom? Men inte en sån som mig egentligen. Sii jaaa!


Faller

Tänker icket mörka. Jag sitter här framför datorn, Lördag kväll, iklädd mjukisbyxor och en jävligt skabbig huvtröja. Det är så långt ifrån party du möjligen kan komma. Det är ont i huvet och en svag med omisskännelig lukt av ostbågar. Det är ett tomt mjölkpaket på skrivaren. Det är stackars, stackars Elin på hög nivå.

Gudarna ska veta att det är två saker jag är riktigt bra på: Tycka synd om mig själv och klaga. Det är faktiskt mina två största (enda?) begåvningar. Jag har en spellista på spottan som heter "Stackars mig" som består av den ledsnaste, gråtmildaste musiken jag kan komma på. Jag lovar, ingen hade kunnat genomlida den playlisten utan att få humöret sänkt minst två snäpp..

1388?€;/)€

Sitter på bussen på väg till skolan och så känner jag helt plötsligt att ja, jag kan ju uppdatera min blogg! Så löjlig har mitt fritt-surf-abonnemang gjort mig. Jag är internetberoende. Och inte bara Facebook. Jag kollar bloggar, roliga hemsidor och AppStore hela tiden. Det är inte friskt, det här.

Något annat som inte är friskt är min kropp. Känner mig inte frisk alls, febrig, knäet "drar" och handlederna värker. Och mensvärken är outstanding! Jag förbannar dig Gud, helvetes jävla skit. Helt sanslöst är det. Carebox?! Säger kanske ni? Ååååh jag antecknar? Intresseklubben sprängs av överbelastning? Det skiter jag i, vill bara gnälla och tvinga någon att lyssna.

Astronaut

Tjabba Tjena Hallå! (Vi säger sååå..)

Tänkte egentligen fetblogga, men nae, datorn ska stängas säger min kära mor. Det är ett djävla tjatande, varje sekund. Tänker aldrig bli sån, ni har mitt ord på det.


Titta, mina sommarconverse! Puss..


Magiskt onyttighetssug

Man är aldrig någonsin annars så sötsugen som när man kommer hem från stallet typ halv tio på kvällen. Speciellt när andra omständigheter som endast drabbar kvinnor också styr in..

Idag var inget undantag. In genom dörren, slänger jackan, vantarna och skorna i en illaluktande hög på hallgolvet innan jag gör en tjurrusning mot skafferiet. Till en början verkar skörden klen, en godispåse enbart innehållandes två små stenhårda violfioler som verkar ha legat där sen kristi födelse. Nä fyfan. Jakten fortsätter, genomsöker alla hyllor och spanar med falkögon.

Sen.. Där, BINGO! Kakor.. Eller bara en. Sköljer ner den med ett glas mjölk. Men mitt sockersug är ännu inte blidkat.. Det verkar snålt med lämplig föda. Tillsist hittar jag en chipspåse som någon stackare försökt gömma. Inte heller de är särskilt välfylld, bara nåra enstaka kvar. Det slutar med att jag, likt ett utsvultet djur, krafsar i mig smulorna.

Sen är det som att jag vaknar upp. Inser vad jag har gjort. Skäms lite.

FF ♥


Måndagzz..

Jag gillar fan MÅNDAGSGRUPPEN ändå. Fast dom är dumma med mig ibland, jag är typ hackkycklingen. Det är alltid nå, spasmer och mobilbyten and so on! Fanny brukar vara snäll och inte hacka på mig allt för mycket. Jessika är ju min guru, hon har alltid så många goda råd och underhållande historier. Jennifer bidrar med Lasse-citat och veckans ord, som typ "innovativ"! Man lär sig jämnt något nytt! Sen har vi ju Hanniz, fan vad ska man skriva om henne? Schönast i lejonriket fan! Och min lilla Izabel har jag nyss hyllat i ett inlägg, så hon får nöja sig med det. Liksom yoooou get it! Och Tulis, alltid lika trevlig.

"Det var en gång en stad under vattnet"

Sitter och tittar på nån dokumentär på ettan. Om Messaure. Det var en by som försvann. Typ nära Vuollerim? Dom gjorde en sjö där istället. Allt byggdes bara för att fixa det. Ingenting finns kvar. Inte en enda planka. Det fanns en massa hus och en bank och en tennisplan och Gud vet vad. Får en rätt obehaglig känsla av det där, kan vara för att det spelas hemskt dramatisk musik. Men å andra sidan så var vi på en gammal rallarkyrkogård och tittade när vi var i Abisko. Fy fan vad rädd jag var. Tittade över axeln efter gamla järnvägsbyggar-spöken, mitt på ljusa dan. Så det kanske inte hade med musiken att göra, jag är väl bara hispig.

Idag blev jag rätt så jävla nöjd när jag såg att Andre Wickström ska vara med i parlamentet den här säsongen. Göööött! Nu ska jag och far min kika på Wallander - Mastermind. Undrar om det där är en av dom sjukt äckliga? Endel av dom är fan gräsliga..

Tjuuuuuuhuu!

Sätter alarmet på 05.30.. Sinnesjävla galet sjukt. Vad gör man inte för Hanniz? Det kommer bli en spännande dag imorgon!

Viktigt! OBS!

Jag är medveten om att det är en dag försent, snart två, men det kan icket hjälpas. Kunde inte igår, true story.. Kan inte ladda upp nån bild för jag fixar från mobilen.. Men iallafall! Låtsas att detta postades igår. Snela.

GRATTIS FINASTE PÅ FÖDELSEDAN!


Finns nog ingen som du, en av de bästa människor jag någonsin träffat, det låter fejk och fel men det är så. Du finns alltid där och du har hjälpt mig med så mycket. Vet helt ärligt inte vart jag hade varit idag utan dig. Visst, vi har våra duster och små meningslösa bråk och du går mig på nerverna något djävulskt ibland, men jag vill aldrig någonsin tappa dig. Jag älskar dig Izabel Nordlund.

RSS 2.0