Glassigt..

Har nyss sett på Köping, kärlek. Men det var knappt att jag orkade med det. Jag orkar inte stänga datorn, jag orkar inte gå i duschen, jag orkar inte göra ansiktsmask, jag orkar inte ta hand om mina happypets, jag orkar inte rensa min Spotifylista. Guuuuud vad jobbigt liksom. Shit. Ska sätta det i propotion till dagens u-landsproblem..


I have a dream

Imorse när vi vaknade (eller imorse och imorse, den var fan ett) så berättade Thea för mig vad hon hade drömt. Det var en spännande blandning av båtar, hästar, delfiner och en massa folk. Hur som helst så hade det dessutom förekommit en 2,04 meter lång basketspelare, och han hade varit så lång så han kunde prata med henne samtidigt som han spelade match, fast hon satt på läktaren! Vad hade han sagt då?
"Folk blir rädda när man spyr på marken, men tänk då vad rädda dom blir när jag spyr i deras fönster"

Tadaa!

Sitter vid datorn igen! Det var länge sen.. Det är mest för att jag likt ett annat offer sitter och nöter libers glosmaskin då sp2d har 210 glosor som ska sitta som ett smäck innan onsdag. Det är värda glosor vi snackar om här.. Den kanske värdaste av dem alla är A-rab Towelhead (=nedsättande för arab med huvudduk). Det tror jag att jag kommer ha mycket nytta av i mitt framtida liv.

Annars har jag underhållit min lilla paus från engelskan med Schulmanbloggarna. Visserligen följer jag deras nya, men sån gräsligt dålig humor som jag har, så tycker jag fortfaranade att "att vara Alex Schulman" är så sinnessjukt rolig. Varje gång. Nästan varje inlägg. Och alla roliga Schulman-klipp. Jag var typ ledsen på riktigt när dom lade ner 1000 apor. Skäms lite för det, vad är jag för människa egentligen? Men det var ju så kuuuuuuuuuuuul.






Holy shit

Tillägg, dom sa nyss på tv att det kan vara farligt att gå ut imorgon.. De rekomenderat att man håller sig inomhus. Btw, jag kommer nog aldrig att sitta vid datorn igen..

Day after tomorrow

Andra gradens stormvarning imorgon.. Självklart väl-tajmat med sp2d's skridskoåkning. Vi kan ju omöjligen vara tvungna att vara ute då? Fast man vet inte.. Klass två stormar får inte stå ivägen för Idrott och Hälsa A, så jag packar snoppunderstället för säkerhets skull. Snoppunderstället heter det för att det är en killmodell och har liksom en liten ficka där frammi..

Rosviksfestivalen

I fredags spelade vi med andra ord, ni vet det där spelet när man får ett ord eller namn och så ska man förklara det utan att säga själva ordet och så vidare... Seriöst, sällskapsspel är ju grymt underskattade! Man skrattar alltid så jävla mycket. Men det beror väl minst lika mycket på dem man är med antar jag.

I allafall, så teamade jag och Karlsson (jobbigt för fray_fray men hon bet ihop och tog det som en man) och hon drog upp Vasa ur påsen. Har ingen aning om speltillverkarna egentligen menade brödet, staden eller kungen.
Gustaf HMM HMM.. var ledtråden jag fick varpå jag fort som fan gapade ut Skarsgård bara för att mötas av skeptiska blickar och hånskratt.

"HAHAAAA Är de det första du tänker på när du hör Gustav?"

EHH, ja?


Mobiluppdatering, so kissie-style?! ;)

Nu skriver jag från måbehlän igen om ni undrar varför styckesindelning och fetstil fattas. Jag hatar själv att läsa oindelade texter, så vi håller den här kort. Ligger nerbäddad i min ack så goa säng, har haft en aptrevlig kväll med GO, Karlsson, Agnes och Cissipissi. De andra övernattade där, men tråkig som jag är valde jag att bege mig hemåt.. Ångrade mig lite, men det gick över när jag kom hem och drabbades av illamående och magkramp (wtf?!) Funderar fan på om GO lurade i mig nermalen kossa och sa att det var quornfärs..

Pure evil!

Bloggar i telefonen, how cool is that? Svaret är självklart att det är superdupermegaulttajättefränt.. Som allt jag gör, i och för sig. Känner för att berätta något annat spännande, men vad? Jo, just det, här om dagen lagade jag mat åt mig själv, min far samt min bror. Tycker personligen att det var de bästa fiskpinnar jag någonsin presterat, och pappa åt med god aptit (kärlek till dig farsan) men åt lillebrorsan dög det inte! Han spottade tillochmed it på tallriken, jag menar så gör man väl bara inte?! Det är ingen ide att straffa honom genom slag, det biter inte riktigt.. Så istället praktiserade jag den ultimata hämnden.. Jag skrämde hans akvariefiskar. Oh ja. Evil genious.

Fab..

Ikväll ska jag och pappa stoppa någon skyddsplast på displayen på iPhonen. Sen ska det torka i 24h.. Jag vet inte vad jag känner för det här riktigt. Det ska iallafall bli skönt att kunna skriva ord utan att råka få en stor bokstav mitt i och att slippa ha telefonen i en vante hela skoldagen för att jag är så jävla rädd att tappa den. 

Sen tänker jag inte ha med den till stallet heller, för telefoner jag har med dit har en tendens att innehålla enorma mängder hö och knäckebrödssmulor när man öpnnar dem efter att de följt med ett antal gånger.. Och min idé att ha telefon i plastpåse var inte heller så uppskattad av allmänheten. What to do?


 

 


What the fuck

Jag är ett geni. När engelskaläraren sa att vi som hade hängt med och hade helt klart för oss hur recensionen av Hamlet skulle skrivas kunde jobba hemma så drog jag ju självklart. Jag har ingen aning om hur den ska skrivas. Och dessutom så visar det sig att min engelska har blivit gräsligt knackig.. Jag har glömt den?! Ihärdigt arbete sen ettan på lågstadiet typ, men neeehej, tack rektor Margareta som gav oss koncentrationsläsning.

Stackars datorn..

Jag håller på att fixa och trixa en del med datorn.. Jag sätter in låtar på iPhonen, försöker ansluta gamla telefonen för att överföra kontakter, är inne på Spotify, bloggar, installerar program.. Och helt plötsligt börjar datorstackaren låta? Ett sånt ljud har jag aldrig hört komma från en dator förut. Det är ett sånt ljud som man kan göra med halsen, lite the grudge-aktigt, ni vet? Men jag blir inte rädd, för datorns ljud är inte skrämmande.. Det är bara ledsamt, desperat.

På tal om konstiga datorljud så minns jag när vi var ganska små och Hanna hade virus på sin dator. Detta besynnerliga virus fick datorn att skrika lite då och då. Ett högt, mänskligt skrik vill jag minnas att det var. Den enda åtgärden vi vidtog var märkligt nog att täcka över webbkameran. Varför? Jag vet verkligen inte! Ingen aning. Säkert min idé.


Produktiv dag

Imorse hade jag morgonjour. När jag kom hem därifrån la jag mig i soffan och sov två timmar innan jag gick tillbaka och gav lunch-hö. När jag kom hem därifrån lade jag mig återigen i soffan i ett antal timmar och stirrade i taket. Förflyttade mig till datorn, snart ska jag flytta mig till TV-soffan, bara en sväng via duschen först. Jag ser ut som skit. I vanliga fall är jag inte heller bedövande vacker direkt men denna fantastiska dag har jag kvalat till skabbens skabbigaste skabb top tio-lista.


Ska kolla på Johan Falk. Jag gillar svenska kriminalare, även om den förra JF-filem var lite seg? Och inget klår ju Beck, dom filmerna har allt. Hur som helst så hoppas jag att det går bra för Frank Wagner i den här filmen. Att han inte blir avslöjad av sina pundiga gängmedlemmar, att inte Johan Falk himself sviker honom.. And so on. Vet inte, jag kanske bara sympatiserar med hans karaktär för att han är snygg? Man kan ju inte gilla själva Johan, hans röst sänder kräkvågor längs min ryggrad, jag måste bara härma allt hans säger. Och Mikael Tornving. Näää..



 


Gonatt!

Har fått en kommentar som skrämmer mig lite:
"För att man kalkar ur sig själv! Om man dricker mycket mjölk ;)"

Vadå kalkar ur sig själv? Blir man vit och bräcklig och hamnar i sjuksäng? Löses skelettet upp? Eller får man sånadär vita kalkfläckar man får på naglarna, fast över hela kroppen? Vilket som, så ifall detta är sant ligger jag ju helt klart i riskzonen.. Ska fråga alla imorgon!

Nu ska jag lyssna på Spanska Förhoppningar en gång till, sen ska jag fan sova. Skola imorgon, taggad till tusen (i tvärtomvärlden!)

Shove it.

32,6.. Fuck you gud.

!!

Om tre minuter börjar pensionärer som bodybuildar. Kan det vara sevärt? Jag är rätt sugen på skräp-TV.

Om ett gäng muskulösa pensionärer som inte har en tanke på att åldras med värdighet i gungstolen. De pumpar järn, håller stenhårda dieter och ser till att solbrännan aldrig bleknar. Krämporna får inte ta över utan de siktar istället på att stå på scenen i seniorkroppsbyggartävlingar

Min fisk!

Jag har en fisk. Japp! Den heter Hagbard och är en "tigermolly". Han kunde inte bo med de andra fiskarna i min brorsas akvarium, för de var dumma med honom. Bet av hans fena och sådär. Brorsan ville lämna tillbak han till fiskaffären. Men det kunde jag inte acceptera! Så han bor i en skål med tre små räkor istället. Inte maträkor, akvarieräkor! Fråga inte mig, jag ser inte heller poängen med dessa.


 

Nåja, för att Hagbard skulle få bo i räkskålen så ställde min bror två krav: jag måste byta ett glas vatten varannan dag och jag måste mata fisken själv, men inte för mycket, för då kan räkorna dö. Hur då, frågade jag, exploderar dom om dom blir för feta? Och skrockade lite åt tanken på exploderande små räkor. Nej, men om maten sjunker ner till botten så äter räkisarna upp dom och då.. Ja, då.. Blir dom mycket riktigt feta. Men de exploderar inte, utan de kan inte ömsa skal. Så de blir fångna i sina gamla skal tills de tillslut inte kan röra sig eller kvävs.



Bye Bye Utväxt!

Tjena alla mina trogna bloggläsare, som fått en hemsk start på 2010 mestandels på grund av mina bristande uppdateringar. Jag vet, jag vet. Jag är hemsk. Nej, det är jag fanimej inte! Det hemska är att man måste skita i att uppdatera på en vecka för att få kommentarer. Och då är det bara anonyma skräpkommentarer från typ "mumin". Tack, tack folk! Jag ser verkligen glädjen i att blogga nu! Shit! Det uppenbarade sig som nersänt från gud på ett litet moln!

Sitter just nu framför Hanna "Rastagrisen" Erikssons dator och tar det väldigt, väldigt lugnt. Har färg i håret, alltså inte målarfärg utan hårfärg, för er med mindre välutveckade hjärnor än min bamsing. Vill någon förklara varför det kliar så in i helvettes mycket i hårbotten just nu när jag inte kan klia? Om jag gör det ser det ut som att jag har bajs under naglarna ju.. Fuck you gud.

RSS 2.0