Cha cha bloggen

Sitter vid datorn igen, fattar inte vad som hände? Ska möta Elvira snart, ska bara dammsuga köket, hallen, tvättstugan och vardagsrummet först! Fick bara frågan om jag orkade hjälpa till lite, och änglabarn som jag är sa jag ju såklart ja. Öh, det var ju "lite". Schysst. 

Alla andra är på vinden och bygger så eftersom att jag inte riktigt känner för att göra mina hushållerliga plikter så har jag lämnat dammsugaren igång på köksgolvet så att de där uppe tror att jag städar medans jag egentligen sitter här. AHHAHAHAH! Man hör nämligen skitbra upp. Jag är dessutom så dålig på att städa så det inte märks huruvida jag gjort det eller ej.
Nu är det ju så att jag i vanliga fall trycker APHÅRT på knapparna när jag skriver på tangentbordet, men át the moment gör jag det istället skitmjukt. Så ingen genomskådar mig. Sjukt flexibel.

Geni, ja, vad annars?

Min framtid


På engelskan i fredags
så skulle vi skriva en text om antingen oss själva eller Luleå om tjugo år. Medans de andra börjar skriva seriösa texter om sina planer om att bli journalister, resa runt världen, bilda familj eller eller hajforskare så finns det bara ett enda tema i mitt huvud. Ämnesvalet är självklart.

Presterade två a4 text. Skrev fan oavbrutet. Om mig själv som en crazy cat-lady. (Ni som inte riktigt är säkra på vad en crazy cat lady är kan kolla här) Kan vara ett av de mest inspirerande ämnena vi någonsin har fått skriva om tror jag. Kreativiteten bara flödade! Jag visualiserade det och satte ord på det.

Kan ge er en summary av vad jag fick nerpräntat: Jag bor alltså i en liten etta med 25 katter. Jag luktar kattmat och kattbajs, har inga vänner i hela världen. Vilket inte är så konstigt, eftersom att jag har en fruktansvärt ofräsch odör och bara väser fram tal. Jag går antingen på a-kassa eller jobbar på lagret på typ Dollar-Store. För de få slantar jag bringar in varje månad köper jag katt-schampoo och kattmat och kattsand och kattleksaker och ja gud vet vad, bara det börjar på katt.


Efter att jag skrivit klart kom jag fram till några problem:
1. Jag är bara 38 år och redan gammal? Borde kanske ha räknat på det tidigare...
2. Jag kanske borde skrivit något seriöst så inte min engelskalärare tror att jag är helt "fucked up" och askonstig och bussar soc på mig.

Men jag lämnar in i alla fall, det finns ingen tid att göra om. Det var först då jag hade lämnat in jag började fasa för att VÅR NYA ENGELSKALÄRARE KANSKE ÄR EN CRAZY-CAT-LADY?!?!?!

 


Hur rädd hade du vart?

Eftersom att jag inte har något att skriva om så får ni hålla till godo med 100 Afrikaner, 1 bil. (1000apor, I miss you every day)


YEAH

Idag köpte jag nytt puder, intresseklubben. Jag hade gått från näst ljusaste nyansen till mörkaste enligt den anställda på Kicks! YEAH! Allt som krävdes var två veckors hets-solande i Spainen och jag fick dessutom solexem på ryggen på köpet.
Nu hör det inte till saken att mitt puder typ är finskt, anpassat för extra blekhyade människor och att det inte skiljer mycket mellan nyanserna.



Låt oss bara fröjdas denna glädjens dag då jag för första gången i mitt liv känt att JAG ÄR BRUUUUUN!

Sitter hos min fru

Alltså Izabel. När jag kallade henne för det så Marias mormor hörde så sa hon "jaha, är du en sån där lesbisk?" Näe, svarade jag då, jag brukar bara kalla henne det på skämt. "Nä, nä jag vet ju inte, måste ju få fråga" sa hon då.

Izabel går natur så hon måste plugga nu när jag sitter vid hennes dator. Hon gav upp efter fem minuter, nu sitter hon och leker meed sin dator och skriker på sin mamma. Ambitiös tjej. SKOJA, skitduktig hon kommer vinna allt.

Fashion bor inte här





Style by Mats-Mats ♥

Cha cha

Sitter och väntar på Elvira, vetefan vad som ska hända sen. Eller jo! Varje dag är ett äventyr på sommarlovet! Jag är helt dagvill, har ingen aning om vad det är för veckodag ens. Vet inte när jag tvättade håret sist, det var ett tag sen iallafall av fettigheten att dömma.

Puszz.

Hörrni

Ni vet när man tänker,
"Det där händer fan inte mig"?
Det gör det.

Cha Cha Bloggen

Hejhej alla bloggläsare!!

Här om dagen hade jag minnsan shoppat asso! Har köpt en tröja, det är en gucci fleece!! Väldigt ovanlig faktiskt, tur att man har kontakter - nu blev ni avis va??
Den kostar 1000 kr men det betalar ju ni kära bloggläsare!! Så tack för de!!

                              

Tänkte först ta en svart = stilrenaste färgen alltid! Men som ni vet så är jag ju en storstadstjej Big City Girl alltid så jag ba WENT CRAZY WITH IT och köpte en naturligt rogivande djupgrön!! Ooops I did it!!!!
 Nu är jag ready att fa ut i naturen och chilla me alla söta rådjur nån dag. Tänk va coolt photoshoot det skulle bli?? Är det kanske det som är mitt hemliga projekt?! Vem vet?

OBS! Min asflashiga iPhone tog en dålig bild så här får ni en bild som visar hur den riktiga färgen e!


Cha Cha Bloggen

I'm back! Nu lagom till hösten.Nu blev ni glada va, kanske grät en liten tår. Förstår ju att det har varit jobbigt för er att läsa Kenzas i brist på uppdateringar från mig.

Snart börjar skolan igen, GUUUHUUUHUUUD VA KUL! Det suger ju med sommarlov, vill bara tillbaka till skolan och suga i mig mer kunskap som en svamp. Känns verkligen som att filosofi kommer vara min grej, kommer sitta som ett tänt ljus och ba IFRÅGASÄTTA dagens samhälles värderingar och livsåskådning.

Och för att inte tala om geografi? Jag håller redan på att träna här hemma, ska snart googla vad Jordaniens främsta naturtillgång är. Kan det vara kol, vad tror ni?

RSS 2.0