Sicken underbar morgon



Jaha.
Imorse var jag som vanligt lite oorganiserad, så min morgon slutade med grymt stressande iväg på cykel de tre kilometrarna som skiljer mig och de mer trafikerade busshållplatserna åt. Jag insåg själv att jag hade väldigt knappt om tid, så jag satte en jävla fart. Hela tiden med två böner till gud (eller vilken som helst högre makt det nu är som finns där uppe)
1. Låt mig hinna till bussen och
2. Låt mig inte trilla ner i ett dike tack vare snöslasket som täcker hela vägen

Det verkade lösa sig. Med två minuter till godo kommer jag glidandes mot hållplatsen med mycket god fart. Observerar att det står en massa folk i kuren, kollar på klockan, hinner bli en aning nöjd. Typ "jag hann fyfan vad bra jag äär". Börjar bromsa lite, tänker väl stanna lite smidigt, se totalt oberörd ut och absolut inte visa hur stressad och ansträngd jag är. Men det är här det börjar gå fel. Jag vet inte riktigt vad som händer men helt plötsligt: Pang! Ligger jag där på backen, mitt framför busskuren. Är så chockad, fattar inte riktigt vad som har hänt. Ligger till och med kvar ett litet tag för att känna om detta verkligen är på riktigt. Självklart är det det! Sen reser jag mig skamset upp och kör undan cykeln. Så är det, det kan aldrig gå helt bra. Man får aldrig bli nöjd eller självgod. Bara att inse fakta.


Hur långt mitt sockerberoende egentligen har gått

Hanna kommer in genom ytterdörren, tittar på mig och säger "jaa, du ser faktiskt ganska sjuk ut". Alltså sjukdomssjuk, inte störd-sjuk. Lite senare drar hon fram en chokladkaka och börjar äta, när jag tackar nej då hon bjuder konstateras det "Herre gud! Du är verkligen sjuk!"
Så långt har det gått, ungefär.


If we were feckless we'd be fine

Sittligger här i sängen, halvt kvävd av sladdar och rättskunskapsböcker. Trots att mitt huvud redan då jag vaknade bultade som om trettio elefanter spelade trumma och dansade stepp där inne så har jag plågat på med rättskunskap, rättskunskap, företagsekonomi och så vidare. Jag är delvis lite rädd för att somna om, visserligen är det ju gött, men jag vill inte missa tid. Och dessutom var nattens feberdrömmar inga höjdare. Sanningen är att det här kan vara en av de första gångerna som jag, Elin Palo Sp2d i Kvarteret Hackspetten - Luleå Gymnasieby, önskar att jag var i skolan snarare än låg hemma i sängen.
Så skriv ner detta datum.

Tjoho!

Om ni hade fått leva ett annat liv en månad, vad hade ni valt då? Fattar inte att jag pallar skriva ut det som en fråga, ingen svarar någonsin på det ändå. Ba ragga kommentarer som en annan modeblogg.



Jag hade tatt å va Ivar på Greveholm, no doubt! Åååh, sicket äventyr. Snela.

Hello Sunshine!

Två inlägg på rad! Omg, I'm on fire! Faaajaah! Har lite diskret vänt mig med ryggen mot väggen så Ingrid inte ska se att jag missbrukar skolans datorer till detta skamliga syfte. Blogga?! På skoltid. Fan för mig.

Ekonomi-Ingrid har sagt att man inte ska gå och bära datorn mellan två klassrum om den är på, detta kan nämligen skada hårddisken. Skada hårddisken my ass. Tänk vad min bärbara dator där hemma står ut med, den springer jag ju runt med överallt, tjugofyra sju. Den mår ju fascinerande bra faktiskt. Eller den har aldrig gnällt till mig iallafall.

Ja, nu borde jag börja jobba egentligen. Men hur sugen är jag? På en skala ett till tio, femton kanske! PAAAAAAAAAAAAARTEEEY NU KÖR VI! WIIIHIIO!

Hej Karlsson.

wohoooo

Scheeeena bruuuursan! Sitter här och är astaggad på att ringa till Gunnar Thålin?! Va?! Nej!? Jag vill inte.. Sluta tvinga mig Karlsson och Lisa. Jag ska spotta i era skor nästa gång jag kommer till Älvsbyn, bara så ni vet. Om ni undrar vad den där lilla, fuktiga fläcken i tån är. Då är det min saliv som ligger där och värmer i mörkret. Varje gång ni nu tar på er skorna får ni tänka på stackars ledsna Elin som fick ringa till Gunnar och skämmas för att hon inte visste vad hon pratade om.

OBS! För alla som tvekade. Jag och Hanna kickade ass på att komma upp i morse. Go stämning på bussen, en tant satt framför oss och luktade skit. Alltså bajs-skit. Inte skit-illa.

If Only

En sak jag alltid har funderat på, ända sen barnsben är denna: Hur hade mitt liv sett ut om jag hade haft en älg? Om jag var den första jävel som lyckades fånga en vild älg och tämja den? Jag tänkte måla er en bild.

Tanken är att jag är ute i skogen och promenerar med Madicken, som nu är en tjock pensionär. Då hör jag ett konstigt ljud. Hjälp, vad är det?! Det visar sig vara en liten liten älgkalv som ligger skadeskjuten i ett dike. Mamman är död. Fast än alla varnar mig räddar jag den lille älgen och tillbringar dygnet runt i den box jag inrett åt honom. Alla hästarna kollar fascinerat på. De första dygnen är kritiska, och älgkalven (som jag förresten döper till Eskil) är väldigt rädd och tveksam. Men en underbar vänskap växer fram mellan oss under läkandeprocessen. När de kritiskaste dygnen är över är vi bästa polare. Till sist får Eskil börja gå i en liten skogshage med Madicken, som snart blir hans bästa vän. Oskiljaktiga.

Den spinkiga älgkalven växer flera centimeter varje dag! Oj, vad ståtlig han är.. När Eskil har växt klart så utbildas han på samma sätt som en unghäst. Tyvärr måste jag specialbeställa ett träns som passar kring hornen, men det är Essie självklart värd! När hans utbildningsnivå har blivit lite högre beger vi oss ut på tävlingsbanan. Framgången är ett faktum. Alla dressyrdomare är fascinerade över Eskils otroliga utstrålning och dessutom har han ett fantastiskt steg när han kliver på med sina långa ben. Hoppningen funkar också kalas då han kan slänga sig över i princip vilka hinder som helst.

När Eskil blir gammal tar jag med honom till skogen där han en gång blev hittad. Dramatisk musik spelas i bakgrunden. Do do do to do do dy. Madicken gnäggar hjärtskärande. Jag viskar "gå nu Eskil, du är fri.. Men glöm mig aldrig". Sen vänder jag mig om och går gråtandes mot bilen. Vinden blåser i mitt hår och får tårarna på mina kinder att rinna ännu snabbare. Just när jag ska sätta mig och köra iväg hör jag ett välbekand brölande! Det är Eskil! Åh! Han vägrar lämna mig! Han lastar in sig själv i transporten och vi kör hem igen. Jag har aldrig varit så lycklig i hela mitt liv.

Bara en liten lös idé på hur det skulle kunna gå till typ. Sådära.


God Morgon!

Titta jag är uppe! Chockerande.. Kolla klockan, serri.. Jag har ändå hunnit äta frukost och så vidare. Kvaliteten på mitt skrivande är nog till coh med lägre än vanligt, men den här uppdateringen var inte till för att bli bra, bara för att hela världen skulle ba shit kolla elin är vaken.

Kan iaf meddela vad jag läste i tidningen imorse: Luleå Kommun drar in jullunchen på alla skolor. Ja, en Elin inom mig blir lite upprörd. Shiesus vad trist ändå. Det kommer aldrig bli det samma. Visst, Eija och Mary och Stina-Märta eller vad dom där mattanterna på staren heter kan ju istället försöka servera blodpudding med tända ljus och små pyssliga dukar. Så får vi se hur glad alla blir. Woooho. Den andra upprörande neddragningen är att det inte längre kommer serveras ekologisk mjölk. Jaha. När det börjades med ekologisk mjölk är jag övertygad om att ledningen prediktade om hur bra det var och viktigt och jada jada, men nu säger dom bara att det är oviktigt och ska bort. Om dom slutar med lättmjölk då ihfngifdnmopgfjdfk brakar helvettet lös.


Walla!

Eller vänta, ska bara klämma in en interngrej som jag älskar, skrattar varje gång jag tänker på det. Förra måndagens morgon.. Hannis har ringt mig men jag var i duschen så jag kunde inte svara. När jag kommer till telefon väntar två missade samtal och ett sms. Alla från tidigare nämnda människa.

Meddelandet lyder:
 "vad är felet DOCK"
Inga smileys eller något.

Ungefär där brast jag ut i ett revbensknäckande gapskratt. Eller nej, klockan var helt lite så.. Men fniss iallafall.

:FGGGJKSKDÖFMGFÖSK

Älskar mitt liv just nu. Ty jag skall sova. Sova. Sova. Visst, det finns en del problem och en del saker som inte alls blir som jag tänkt mig. Men det spelar för tillfället ingen roll, för nu. Ska. Jag. Sova. Förtjusande.

Imorgon kommer en spännande grej på bloggen!

Förresten, har så groteskt mycket träningsvärk. Tänkte ba skryta lite sådära. Om det nu är något att skryta om. Bloggar om älgen imorgon, som bonus. Sicket äventyr. Tänkte avsluta detta meningslösa inlägg med ett citat ala Hanna (finns det skönare människa?! TVEKIS!)

"Du gillar katter, och jag gillar.. Prinsessor"
Det var max en vecka sen. MWEHE. Synd att typ ingen fattar.


Dagens Klagan

Jaha, sitter i skolan igen och lådsas att jag jobbar.. Seriöst, vad illa. Ska snarast läsa en 18 sidor lång rapport från Arbetsförmedlingen. Men vad i helvette? Inte sugen?! Annars byter jag till RK, eller MA.. Eller TY.. INTE SUGEN. Kul att vi bara har jävliga ämnen den här terminen.

Ja, nu klagar jag bara igen, men det är den största anledningen till att jag har blogg, så det kan inte hjälpas.
- Mitt hår är elektriskt också?! Men om jag har mössan på så blir det för varmt?
- En av mina fiskar i mitt "mobilakvarium" har blivit uppäten av sin storebror?! VA?! Hur?!
- Jag är något groteskt hungrig men när jag väl går till maten kommer jag ändå inte äta.
- FGHIKHDFKDSJSFDKEPEIFOJFAOJFKIHIHREAaasjsjodjifpSOSD?!?!?!??!?!?!?!?!

Redan har han orsakat panik

Titta vad jag köpte på väg till stan från Helex! Fantastiskt, otroligt, underbart! Mjölk, i en 30cl-förpackning med skruvkork, för fem kronor endast! Som att jag någonsin igen kommer köpa en colaburk? Knappast! När man dricker mjölken kan man ju dessutom lådsas att man är nyttig, det är ett plus i kanten kan jag säga. Och kolla vad söt den är, dessutom. Dock så hoppas jag att norrmejerier snart kommer att lansera en variant med lättmjölk i, då är min lycka gjord. 


Problem solved



Jag hittade boven i dramat! Han stod i bröddisken på ica och väntade på att överfalla eventuella snattare..


Rudolf med röda mulen

Det luktar ren?! Jag skojar inte, det luktar verkligen ren. Och inte renT utan REN. Djuret ren. Som äter lavar. Så luktar det, och jag undrar verkligen vad. Och varför?

!!!!

La la la la la lala! Sitter här utanför NK:n med Karlsson och ska alldeles snart (seriöst) sätta igång med det fantastiska ämnesövergripande projektet om Luleås näringsliv. Det är en mardröm. Det mördar. Seer-i-öst. Hur fan ska man kunna få reda på allt som krävs?

Jag har en jättejättedålig hårdag, en sån som man verkligen vill sätta upp håret i en äcklig knut och bara lådsas att man är flintskallig. Men det går inte, för jag har ingen hårsnodd. Jaha gud, varför dödar du mig inte bara med en blixt istället? Om du nu är så god och allsmäktig?!

Dags för skvaller:
- Karlsson sitter och läser om hagamannen på wikipedia.
- Lisa är inte här?!
- Långis dansar tango i matsalen
- Cecilia stör mig
- Elin GO är den enda som sköter sig


Matte b <333333333333333

Hej bloggen! Jag är tillbaka, och jag lever, till allas stora förskräckelse.

Fast vi vet ju aldrig om jag lever särskilt länge till, ty vi har haft matteprov i morse och det gick som alla säkert har räknat ut så fantastiskt bra så ja.. Inte för att skryta men det blir nog MVG +++++++. Minst. Jag började fnissa när jag såg mvg-uppgifterna, det var inte g-nivå ens. Men det kan ju bero på att jag är ett mattesnille, vanliga människor kan inte relatera till talen som jag gör. Vi har som ett band mellan oss. När jag ser en ekvation sjunger den åt mig på ett språk bara vi två kan förstå (vi två är alltså jag och variabeln)
Nä, men seriöst, om jag klarar matteprovet så flyger prickiga minigrisar.

Hej Långis! Du klarade matten, jag lovar. Du såg ju dödligt fokuserad ut. You can do it, it's you'r birthday.

Nu ska jag plugga rk! Love it.

Tomorrow

Nu, för första gången någonsin i min blogg kommer ett seriöst inlägg. Bara för att kag tänker på saken men inte har någon att ventilera det till, så jag bara sprider ut mina problem i cyberspace istället, underbart.

Ibland undrar jag verkligen vad jag håller på med? Varför i självaste glödheta helvette valde jag samhälls? Alla som känner mig vet att det verkligen inte är min grej egentligen. Jag är alldeles för slö och har för lite ansvarskänsla för att gå på en sådan linje. Men varför sa ingen det åt mig när jag bestämde mig för det? Eller gjorde någon det men jag lyssnade inte? Så nu sitter jag här i skiten ändå. En miljard jävla gånger har jag frågat mig själv varför jag inte tog handels istället, jag funderade ju på det. Det verkar ändå nu i efterhand som att det hade vartit ett gode mycket smartare drag. Men det är ju inte direkt smarta drag jag är känd för, så. Det kommer krävas ett mirakel för att ta mig igenom resten av tvåsan och hela trean.

Nu ska jag gå och äta popcorn dricka mjölk och titta på top model. Värt.

To much confusion




Det finns stunder ändå, haha.
En del är ju förjävla goa, det måste man säga. Och en jävel på den där bilden är stördare än oss andra sammanlagt. Ni får till imorgon på er att gissa vem!


RSS 2.0