Ponnyhezt

Idag råkade jag säga en mening som innehöll "min ponny", vilket alla (vissa) tyckte lät jättekul?! Que pasa?!



Dagens projekt fifan! Har ponnyhår tre meter inne i näsan..

Je-fe

När jag inte orkar skriva något så länkar jag till ett gammalt inlägg som Jennifer tyckte var kul → här. Tycker mest det var sant dock.. Jävligt sant, men det är ju inte så konstigt eftersom att jag är ett geni.

Jennifer förresten.. Hon "fickringde" mig typ tre gånger idag efter religionen.. Och talade in ett "meddelande" som bestod av steg och någon som sa hej hej till någon de typ mötte i korridoren. Tack Jeffe!
Vet inte om vi är "Jeffe" med varandra, men det har som alltid varit en hemlig dröm för mig att kalla någon som heter Jennifer för Jeffe.. Försökte med en annan bekant med samma namn, men det blir bara Jennfa.

Fyfan vad tragiskt liv! Tjingelingpling!

!!!!11oneone

Vet ni vad jag fick på posten idag? Vet. Ni. Det. Nä, det vet ni kanske inte, lite svårt kanske om ni inte av någon outgrundlig anledning kollar min postlåda. Det hoppas jag verkligen att ni inte gör, för då är ni jävligt obehagliga.


Nu ser det för visso ut som att jag gnager på boken, men det gör jag inte. Det var mer att illustrera hur länge jag har "velat sätta tänderna i den" så att säga. Det hela är mer ett lyckoskri. Fattaaaaaaaaaaa!! Ser ni?! Tror egentligen inte att den kommer vara lika bra som Skynda att älska men jag måste läsa den nu nu nu. Men ni vet hur det är med såna här grejer, man segar med dom. Sparar på det. Vill aldrig att godiset ska ta slut. Därför blir det ett kapitel i taget.




Vet inte vad jag ska jämföra med för att ni ska fatta riktigt. Jag är en konstig artonårig tjej som hellre har Alex Schulmans autograf än typ Lady Gaga, eller Zlatan, eller Håkan Hellström eller Heidi Klums eller vems ni nu vill ha, vad vet jag?

Och det är inte ens en personlig hälsning, men det är ändå stort på något vis, ska ta med och skryta till Frida nån dag.


Kul feberdröm..

Drömde att jag hade ett helt pärlband med finnar på hakan, vilket kanske är fifty mardröm fifty sanning men ändå. Det sjuka, feberaktiga i drömmen var inte att jag var finnig, utan att när jag klämde den kom det ut en maskros. Det liksom växte ut en maskrosstjälk där pormasken borde ha varit.

Fatta vilket problem om det har hade varit på riktigt, det är helt sjukt.. 


Dagens Outfit



Väst: HM 179:-
Byxdress: Cubus 200:-
Mössa: Gina Tricot 50:-
Accessoarer: Buttericks 40:-


Jag ser det snöar

Som jag sa till Elvira idag, jag förbanne mig vägrar ha på min dunjacka något mer innan november. Jag uttryckte mig tillochmed såhär: Jag fucking tänker inte använda den någe mer. Och då är det allvar. När jag säger fucking, då är det fan inte på lek. Jag kryddar gärna mitt språk med diverse svordomar, men inte fucking.

Jag säger bara bring it väderjävel. Bring it.


Min nyaste playlist

Har nyss gjort "färdigt" min sämsta playlist hittills på Spotify. Eller gjort klart och gjort klart, dom där blir ju aldrig färdiga. Den heter Om jag hade haft en partyplaylist så hade det varit denna så då förstår vi alla vart det lutar. Kommer verkligen inte att publicera den här. Tror inte att någon annan än jag hade gillat den, för jag har så jävla SKEV musiksmak.



Kan dock slänga in den här, som inte är med på playlisten, men den är apans bra, plus att jag av någon anledning tycker att det är den schönaste musikvideon, någonsin.


RSS 2.0