Hur ofta använder du scroll lock?

Om ni har lessnat på Style by Mats (vilket jag tvekar på, seriöst) så har jag ett nytt hett tips..
Eller ja, allt med Hej Domstol är guld! Om ni någon gång möter mig på stan och jag går omkring och skrattar för mig själv så är det säkerligen för att jag lyssnar på just det programmet. Eller för att jag är dum i huvudet.







Klövar

En annan sak jag har funderat på är hur det hade varit om jag hade fötts med klövar.

                                      

Alltså lek med tanken att jag hela tiden, i hela mitt liv har haft KLÖVAR istället för fötter. Mina föräldrar kanske har specialbeställt skor som har en liten behållare för klöven i hälen och sen en fot-protes i själva skon, allt för att det ska se realistiskt ut. Det är faktiskt inte omöjligt alls. Jag menar, hur många av er har egentligen sett mina fötter? Kanske har jag också värsta specialsockarna, allt för att lura er.

Alla gånger ni tror att jag åkt till Reumatologen har jag egentligen varit hos hovslagaren och verkat klövarna. Anledningen till att jag inte badat så mycket i sommar är att då kan klövarna ruttna. Föredrar platta skor framför höga.. Undrar varför?

Tänk om det här inte alls är en fundering, utan sanning. Jag kanske bara aldrig berättat för att jag inte vet hur allmänheten ska hantera min speciella åtkomma. Gud, det är vid såna här tillfällen jag önskar att jag var född i Indien. Där hade de dyrkat mina "ko-tassar" istället för det ovänliga bemötande jag får här i Sverige.

 


Ja, det är sant. Läkare brukar titta äcklat på mina benslut och kalla mig missfoster. "Åk till en jävla veterinär, you freak!" brukar de skrika och kasta stetoskop på mig när jag med snabba klövar lämnar lokalen i vild panik.

Hörrni, allt jag vill ha är lite peace, love and understanding. Jag är ju precis som ni, fast med klövar.

 


Hej min kära vänner!

Fyfan vad jag är på dåligt humör. Det är helt sinnesjävla sjukt. Tyvärr orkar jag ej heller blogga, ty det enda jag kan tänka på just nu är Madagaskar och Finlands befolkningspyramider. Sorgligt men sant.

Dagens största händelse

Nä, men hur ser förra inlägget ut egentligen. Gud så estetiskt! Jag borde fan gå Es3d istället. Jag säger som Bert: sluta deppa, börja steppa!

Orkar inte gå och duscha. Fyfan vad äcklig tjej tänker ni nu, jag lovar hon luktar röv. Ja, kanske lite. Jag ska inte ljuga för er, vänner. Jag kanske inte luktar så jävla gott just nu. Men vad ska ni göra åt det? Skicka hotbrev? Bussa era kusiner som har knivar på mig? Elda upp min brevlåda? Vi ser väl.

Anledningen till att jag inte vill duscha då? Förutom att jag är ett äckel såklart! Jo, Alice's häst trampade på mig (känn dig JÄVLIGT utpekad Triton) så jag fick ett sår. Och vi vet ju alla hur det svider när det kommer vatten i sår. Det är inte så jättejättekul. Om man inte är emo och gillar smärta det vill säga. Men inte ens då är det så jättekul, för det gör ju inte sjukt ont. Om man är emo och gillar smärta vill man nog att det ska göra satans jävla förbannat ont, eller hur? Bara en tanke.. Så ett sånt här sår är liksom aldrig bra. Det gör för ont för mig som "normal" och det är för milt för ett emo. Tack Triton! (Sätter citattecken, för att skriva att jag är normal utan citattecken vore en lögn)


...

Det är så lätt att gå in i en återvändsgränd
Och så jävla svårt att ta sig ut igen
















Visste du att..

att jag vill göra allt utom att städa, som jag borde..
att min senaste kyss var väldigt trevlig ändå!
att jag lyssnar mest på TTA
att jag pratar alldeles för mycket
att jag inte gillar skräckfilm
att min första riktiga kyss var egentligen riktigt fin men också riktigt dum
att jag avskyr när folk snackar dåligt svensk
att kärlek är en tjock hårig mörkbrun ponny
att jag gillar att sova äta prata
att jag alltid kommer att vara pappagris 
att jag är hemligt förälskad i
Andre Wickström
att sist jag grät var av skratt säkert, det händer rätt ofta
att min mobiltelefon är en mean machine
att när jag vaknar på morgonen är det inte kul att vara i närheten
att innan jag går och lägger mig kollar jag fejan
att jag just nu tänker på hur djävulskt fettigt mitt hår är
att ikväll ska jag städa lite, sen duscha, sen sova
att imorgon kommer jag sitta i skolan och längta hem
att jag hoppas på fint väder på studenten och obegränsad rikedom

Snodde listan av Emma, tänkte att det är bäst att ange källa ifall hon skulle se och tänka ba "shit vilken tjuv". Men sen kom jag på att bara för att jag läser hennes blogg behöver det inte betyda att hon läser min. Men Carro kanske skvallrar.. Så just in case.

Wiihoou!

Hatar söndagar. Verkligen, vem gör inte det? Men nästa vecka är det lov, alltså, ja, ja JA. Blir lite tårögd bara jag tänker på det. Så himla fint att inte behöva gå till skolan på måndagen. Vad gudomligt det kommer kännas.

Men ikväll är det Beck på TV. Wunderbar! Förresten, Karlsson, är det ok om jag bloggar om Johan Falk? Det är fan århundradets roligaste..


Kärlek!

Måste bara tipsa om den här. Någon måste ju tycka att det är roligt. Fyfan vad jag har garvat åt det själv iallafall!



Huja..


Inflation

Vi sitter och jobbar om inflationen. Intressant va? Visste ni att det är riksbankens främsta uppgift att upprätthålla ett fast penningvärde? Det gör man genom att hålla inflationen på en bra nivå, låg, men inte för låg. Det får absolut inte bli deflation! Då jävlar, bryter helvetet lös! Satan då blir det inte kul alltså. Uj, uj, uj.

De enda som egentligen tjänar på inflationen är de som redan är rika. Alltså kan tydligen passa på att investera i guld och konst då, säger min ekonomilärare.  Guld? Vem fan köper guld egentligen? Menar hon typ smycken och sånt egentligen? För jag tänker guldtackor. Ett kassavalv, stort som en matsal, fylld med staplar av guldtackor.


Torgny

Pratade med Izabel i Telefon, helt plötsligt börjar hon tokskratta som ett riktigt jävla psykfall. Riktigt jävla hysteriskt jävla tokskratt var det. Högt och gällt. Och vad fan skrattar hon åt undrar man då? Jo, detta:




Sen har hon aldrig sett Wow-Jocke. Okej, jag tycker att Björn Gustavsson är sjukligt överskattad verkligen. Och WOW-Jocke var bra när den var ny, men HUR kan hon ha missat den? Huuuuuur?


Ännu en citatmaskin slår till

Ska addera en bild då jag är på stationära datorn, promise!

"Varför är du så hetsig, ditt jävla piggsvin?"
"Har du tryckt upp tampongen i fel hål eller?"
"Det luktar sushi!"


Tänkte först skriva en förklaring till den sista, men näe.. Ni får gissa själv. Kan ge två ledtrådar:
1. Det var I STALLET
2. Det var ingen som hade ätit sushi

Du får bara välja en..

Seriöst nu pojkar och flickor! Vi har ju kanske världens sexigaste politiker här i Sverige.
Vilken av dessa smokin' partiledare hade vi velat lega med?


Forever young

Av någon outgrundlig anledning så vill min hjärna väldigt gärna att jag ska gå i SP2D istället för SP3D. Vet inte varför? Kanske är det för att jag vägrar växa upp och bara vill vara typ sjutton hela livet?

Det börjar iallafall bli ett problem nu. Ty senast i söndags mailade jag in en novell till min svenskalärare, undertecknad med Elin Palo SP2D. Bra där, smart drag! Samma sak när jag bokade tid hos syon, då skrev jag också Elin SP2D vilket jag inte överhuvudtaget märkte föränn Syon tittade konstigt på mig när jag började tjafsa om att vi "hade haft möte i slutet av tvåan" . Han typ, öööh du går väl i tvåan, retard?

Listan på exempel kan göras oändlig! Men jag ska inte tråka ut er med det. Men ni kan väl hjälpa mig, ok? Om jag någonsin skriver här att jag typ "älskar min klass, ni är bäst SP2D!!!!", då rättar ni mig, okej? Säger till mig att, Elin, du går faktiskt i trean, det är ditt sista år, det spelar ingen roll hur mycket roligare det är att säga. Tack! Annars kommer det sluta med att jag står och skriker SP2D ALE ALE ALE på flaket i juni..

Jaha

Idag har jag känt mig ganska såhär:



Men inte riktigt hundra så illa


Citatmaskin

 

  • "Men om man ska hålla på å köra trettio kan man lika gärna ha epa!"
  • "Jag har ont i gasarfoten"


Sirin min gamle vän

En del av er som följt mig ett tag kanske minns historian om min fantastiske bästa kompis Sirin? Han svarade ju aldrig på mitt mail ser ni.. Det är ganska deprimerande. En fruktansvärd besvikelse, sanna mina ord. Äntligen berättar jag sanningen om mitt mörka förlutna, jag bara pourade my soul out och inte får jag något svar. Sviken av världen och samhället, och min enda sanna vän.

Men min fråga till er är: tycker ni att jag ska höra av mig till Sirin igen? Kan det vara så att mailet kom på avvägar, att han kanske sitter och väntar på svar, precis som jag?





Något jag uppfattade först nu är "hur mar du?", kan han svenska?!


Grattis bögjävel!

Idag fyller världens finaste Elvira 18!
Jag är så jävla glad att du finns, du är bäst. Så därför tänker jag tjata med gratulationer hela dagen tills du är så jävla less att du bara kräks på mig.

             
                                                    Snygg fyllebild..


Ändå att vi är arton nu? Vad konstigt det känns. Jag minns när vi var små, fan vi har nog spenderat ett oräkneligt antal timmar på att leka häst. Jag minns när vi gjorde svampsoppa och jag minns när vi lyssnade på "liten blir stor" och trodde att vi var just stora och vuxna, vad var vi då, typ tolv?
Jag vet inte riktigt vad jag försöker få fram här. Men grattis bitch. Kom ihåg vem som har paxat framsätet i Gösta!

 

 

 


Kungarna av Tylösand

Alltså jag vill verkligen hata det. Jag vill tycka att det är vedervärdigt och gräsligt och vad fan är det för perversa idioter som tittar på det här? Men det går inte. Det är så jävla bra. Men det är vedervärdigt, det är det. Calle Schulman har verkligen lyckats här. "Heeeeej grabbar!" 


Kvällsfundering

Bara en grej:

Förr i tiden, innan deon uppfanns, gick alla runt och luktade svett då?

Undrar det seriöst. Fyfan vad vidrigt det ska ha varit. Man ba kliver in i vikingabåten som man ska resa runt och plundra och härja med i fem år och det luktar GUBBSVETT i hela jävla den där lilla hytten där man sover allihopa?
Elvira sa att man hade typ blad och kryddor och sånt, men eeh jag vet inte. Känner behov av att använda källkritiken vi lärde oss i Samhällskunskap A här..

I say no more


Den här bilden är egentligen för snygg för internet..
Men ni förtjänar att veta sanningen om varför
JAG INTE BLOGGAR ELLER PLUGGAR!


Snel hest

En två tre, fanta och rose! Nä inte vet jag?

Jag har inte duschat, inte pluggat, inte städat. Skriver till GO på chatten men hon svarar inte, så jag svarar mig själv istället. Mycket smidigare så. Har två prov imorgon, är så stressad att jag inte kan tänkta klart. Apa, boll, två, fem, måne, hejdå.


Webbdesign i mitt hjärta

Ska icket klaga på kvaliteten på lektionerna eller något dylikt. Ej heller på vissa medstudenter från handels som beter sig för jävligt. Det lämnar vi.

Ett stort problem för mig är det att jag är så uttråkad av kursen att jag väljer att roa mig själv yttepyttelite genom att döpa filerna till saker som "internetsida fo sho" och "webpage fo shizzle" och "hemsidizen". Det jävliga är när man ska få hjälp och läraren kommer och tittar över axeln på en för att sedan fråga vilken det gäller. Det är då man inte har lust att svara hemsida fo shizzle ma nizzle..

Åh herre jävla gud

Satt nyss och spelade datorspel. Ja, det är sant. Det gick jävligt jävla bra må jag säga, var riktigt inne i det. Sen så gick min bästa gubbe genom en jävla portal och blev kvar på en liten ö utan båt för alltid samtidigt som en asmäktig fiende kom och tog min borg så då lackade jag och stängde.
Tur var väl det, för klockan var redan sex och det är dags att dra sig mot stallet för ett tag sedan..




Jaja, ska väl bara gå och sänka min powerking som den jävla p12a jag innerst inne är..

 


Sleeeepyheeeaaad

Sitter här framför datorn och sjunger med i låten, det låter för jävligt helt ärligt. "Sleeeeeepyheead sleepyheeaaaad" med målbrottsröst. Fast jag låter skitdåligt så är jag FANIMIG sugen på julshowen hörrni. Fast inte själv, bara om vi är allihopa.

Blir hellre ihågkommen för det på skolan än för typ den gången jag gick in i en stolpe och spillde soppa. Eller när Cissi och GO skrämde mig så jag skrek så det ekade i hela korridoren. Eller någon annan av alla miljaders skammiga saker jag gjort. Det är samma sak som principen med att göra fula miner på bild. Hellre utskämd med flit än ofrivilligt utskämd.



Förresten så är det skolfoto på torsdag, woo,
muttjävelshelvettessnorkuseätandefittfan också.
Funderar på att köra den blicken på bilden (se ovan)
Vanligen utdelar jag den bara till folk som förtjänar den,
men kan väl göra ett litet undantag. Erkänn rädd man blir?


Ni vet väl att det är farligt att grogga med energidryck?

Det hade blivit över en powerking från groggvirket från igår. Hittade den i min väska och förpassade den till kylen. Där hittade min moder den.

"Vad är det här?" frågade hon med irriterad röst vilket fick mig att ställa dessa två frågor (tyst för mig själv i huvudet visserligen)
A) Är hon lite efter och vet inte vad en energidryck är?
B) Tänker hon skälla på mig för något igen?


Svaret var B. "Du vet väl att man inte får blanda sprit och energidryck?! Det är jättefarligt" Självklart svarade jag att ja, det vet jag antagligen. Då kom den givna följdfrågan "vad ska du ha den till då?" och på det svarade jag två olika saker. Inledde starkt med ett "inget" för att sedan följa upp med ett "jag vet inte" innan jag gick därifrån.

Slutsats: Fan vad bra att man är rapp i käften alltså!

PS! Är det någon p12 där ute som vill ha denna delikata dryck? Det är bara att hoppa på BMX:en och rulla hitåt.

Therese min vän

Här nedan återger jag en sms-konversation mellan mig och Therese Landmark. Den är autentisk!
Tar bort smileysarna eftersom att jag anser att smileys dödar bloggar, japp.

Therese:
Vad gör du?

Jag:
Vi är och handlar groggvirke. Dudå?

Therese:
Va, vad ska ni med det till?

Jag:
Men grogga antagligen, idiot

Therese:
Hahahah jaha jag trodde det var något sorts garn!

 


Bästa klassen


Snottad bild såklart, det är Annas egentligen!
(Det är inte alla på bilden visserligen, men love you sp3d!!)
PS! Det ser ut som att jag planerar onda planer gentemot Vickan, typ mord.. Men det gjorde jag inte..


RSS 2.0