Jag älsklar idol numera!

Nu är ju den roliga delen av idol slut. Trist. Det är bara auditions som är kul, TRODDE JAG. Gud så fel jag hade, skulle det komma att visa sig. Började släppa det där med att titta på tv, kändes lite tungt. Men  så hittade jag en revolutionerande nyhet när jag surfade runt för ett tag sedan.


JAN GUILLOU SKA VARA MED I JURYN!!!!! FAN VAD COOLT!?!


Läs mer här.


Elin's lista på ord som är sjukligt roliga att säga

  • Kaustiksoda
  • Sänka
  • Diklofenak
  • Lämpen
  • Slaska

Uppdateras kontinuerligt!


Hälsostatus: Under all kritik

Helt plötsligt, som en blixt från klar himmel! Pang, så slog någon jävla brakförkylning ner. Helvetes ont i huvudet fick jag, snorig utav bara fan och trött. För att inte tala om humöret som är käpprätt åt helvette. Och linserna svider som fan, kan bero på att jag har haft dem i två månader eller mer? Vet ej och är för cool för att bry mig.

Men fan alltså ni förstår inte! Försöker svära så mycket som möjligt i texten för att det ska gå fram klart och tydligt precis hur synd det är om mig. Om jag tar av mig halsduken för att jag svettas så jävlart börjar jag frysa, sätter jag på den igen så blir det för varmt. Hå hå ja ja. Tänker överlag inte glada tankar denna dag.

Har visserligen en snickers i jackfickan, men den är inte min, den är till min brorsa och dessutom har jag fått dubbelhaka så.. Bye bye.

Tillbaka och lika patetisk som vanligt

Eller back by popular demand som Eminem skulle ha sagt (rappat). Bara att konstatera att jag måste vara en av de tråkigaste lo-lifer:sarna som finns i hela världen. Alltså det är fredag kväll, cirka hälften av min bekantskapskrets befinner sig nog i dimman just nu. Annars myser de väl med sina repektive eller har filmkväll med polarna eller något. Men inte jag. Jag sitter här.

Eftersom att jag har bloggtorka tänkte jag att jag skulle hä ut en bild typ. Försökte ta en "fin" bild på mig och katten här om dagen, av någon outgrundlig anledning. Hur kunde jag ens tro att det skulle bli en fin bild när a) jag var med på den, b) katten ville gå ut och kissa och c) jag tog den i den klassiska fjortisposen, med spegel.

                                  


Ja jag är en djävla djurplågare alltså och ja jag har tjock arm och mongishand.

PS! What's up med att alla helt plötsligt älskar Mannen I Den Vita Hatten? Inte för att skryta men den upptäckte jag i sjuan typ? Vad jag däremot har upptäckt nu är detta.

 

 


Valet 2010 - Elin's guide till hur ni ska rösta

Efter mycket fundering och omsorgsfullt tänkande har jag kommit fram till hur jag ska rösta i valet i år. Det har varit ett ansträngande tankeprocess och jag är stoltöver att ha kommit fram till ett beslut som ej är framprovocerat av grupptryck eller av andras åsikter, facebooktest eller SvD-undersökningar.

Jag ska rösta på folkpartiet. Jag hoppas att så många som möjligt kommer att hörsamma mina argument och följa i mina fotspår. Anledningen till att vi alla ska lägga våra lappar till detta parti's förmån är inte dess åsikter, nej, det har partiet en enda man att tacka för: Jan Björklund.

Han ser så jävla busig ut, Björklund. Glad och busig. Man tänker sig att han sitter där med Reinfeldt och gör pappersplan av budgeten! IHIHIH, se så den flyger! Fnissar han. Sen sätter han pruttkuddar på alla ministrarnas stolar. IHIHIH dålig i magen, Borg? Skrattskriker han medans han springer runt i sessionssalen med en massa kritor i handen.




Sen tänk vad bra att ha Jan som stadsminister. Liksom shit. Han ba sitter där på värsta kris-mötet med alla andra ministrar och sen när det är hans tur att förmedla Sveriges åsikter i Irak-kriget så ba ställer han sig i talarstolen och säger: "Hello everybody! This is Sweden speaking! We all think the war is important, but first, look what I can do!"

Och sen... Sen tar han upp en tiokrona! Och stoppar den mellan tänderna! Men den trillar ut.. Oroligt sorl i salen. Men han tar upp den igen och sätter in den på bredden den här gången. Och... Den sitter kvar! Amazing, Janne! skriker Obama. Fantastisch! Einmal wieder! applåderar Christian Wulff. 

Det hela slutar med att alla glömmer kriget. Faktum är att Sverige blir utropat till den nya härskarnationen. Alla lyder nu Sverige och President of the Universe Mr Jan Björklund.

Ba en grej som skulle kunna hända. Om ni vågar tro...


Jag älsklar dig, anonym!

Psssh! Bara för att "anonym" kommenterade förra inlägget med anmärkning på mitt slarvfel i rubriken på förra inlägget så kommer jag från och med idag alltid stava det så. Inte älskade, utan älsklade. För alltid. Jag inser att den kan innebära vissa problem i skolarbeten och så, men det är smällar man får ta.

Facebook min älsklade

Sitter och väntar på Elvira, hon käkar middag! Sen ska vi cykla vidare i natten, vad som händer vet jag ej och det vill ni inte heller veta. Det här är ingen sån blogg.

Vad jag däremot kan berätta är att jag gjorde ett quiz på facebook "vilket politiskt parti är du?". Svaret jag fick var SverigeDemokraterna. Känner mig lite splittrad här. Liksom hur kan man få fram det ur ett test med typ tio frågor när det är ett en, max två-punktsparti?

Vet inte, men kände att jag inte ville SHARE MY RESULT med resten av fejan riktigt ännu. Är inte riktigt redo att alla ska tänka ba shit vilken rasse hon e den där!!! fan asso elin asso shiiit. om det står på facebok äre liks sant shit asso!!!! Men sen kom jag på att bloggen ändå länkas dit -men eh, ingen läser ju ändå den så.

PS! När jag gjorde quizet på Svenska Dagbladets hemsida så var jag typ folkpartist.. EH igen!

Heeeeeeeejeeee

Har som ni ser börjat lida av en viss brist på rubriker, men det är inget problem för en klyftig tös som jag. Har helt och hållet själv kommit på att man kan använda hälsningsfraser som rubrik! Ja, det är fritt fram att applådera.

Lyssnar på Le sport, Euro Deluxe Dance Party för tillfället. Precis som alltid då jag lyssnar på den skivan är jag helt oförberedd på i vilken ordning låtarna kommer. Men det är alltid sjukt trevligt när man sitter och tänker på annat någon helt plötsligt skriker

COME ON NOW SHOW ME YOUR PENIS

sen

COME ON NOW SHOW ME YOUR DICK

Och man hinner panika typ en evighet innan man kommer på att sänka volymen och byta låt. Så man undrar ju vad ens föräldrar tror att man lyssnar på.




Skolans datorer i mitt hjärta

Sitter på skolans dator, har massa olika spännande bilder här.
Kan ju ladda upp några stycken så får ni gissa vilka arbeten jag har haft dom i?











Tips!

Jag är för arg och stressad för att blogga, så här har ni något kul att roa er med: tadaa!

Tjabba tjena hallå

TJENA MITTBENA! Vi har fått en ny stationär dator! Eller fått och fått, vi har väl köpt den. Eller vi och vi, pappa har väl betalat den. Hur som helst så har jag ju inga bilder på den och ingen musik. (Spotify ♥) Dessutom är tangentbordet lite krångligt. Eller lite och lite, mer jättekrångligt.

Då ska vi inte ens nämna musen?! Den ser ut som någon jävla skapelse från Terminator. Eller något nytt vapen i Aliens versus Predator eller en fet rakapparat kanske? Jag. Fattar. Ingenting. Det tog skitlänge innan jag ens fattade hur man klickade med den. Sen är den sjukt stor också, ska hä ut en bild så ni fattar. Alltså min hand är för liten.

            


Sen kommer min brorsa ba:
Karl
: Tycker du att den där musen är konstig?
Jag: Ja, vad är det för fanskap? Är det nån spelmus?
Karl: Nä, det är en lite dyrare modell bara, med mer funktioner. Men bry dig inte, jag kan fixa en gammal åt dig.

Vilken pik! Den väcker många extensiella frågor: Är jag för puckad för att ha en datormus med massa funktioner? Är den för dyr för att överlåtas i mina ack så fumliga händer? Ser min käre lille bror mig bara som en... LANTIS? Och vad fan behöver man mer för funktioner är vänsterklick, högerklick och scroll??!


RSS 2.0