Hurricane George

Så nära men så långt bort

Jag å Carro jobbar med excel

Jag: Nä jag måste väl spara det här..
Carro: Va? Är du gravid?!

Världens smartaste sextonåring

Hanna: Jag är kines, jag lovar! Mormor är det..
Jag: Jag har sett din mormor, hon är inte kines..
Hanna: Nä men pappa är det, han kommer från kinesien..

Gonatt!

Nu ska jag knyta mig, det har varit en lång dag. Eller så ej? Min trötthet är besynnerlig, kanske för att jag har funderat så mycket hela dagen, det är min hjärna inte van vid, så klart den blev trött..

Gonatt!


Lägesrapport

Sitter och äter kvällsmacka och dricker mjölk vid datorn.. Fast jag inte får äta alls vid da computer. Och dricka är så förbjudet så jag vet inte vad! Dessutom så ska man ju inte äta efter klockan sex över huvud taget har jag hört. Kan inte hjälpas. Dessutom åt jag den sista mackan så det kommer att bli ramaskri, hårslitningar och ursinniga attacker imorgon vid frukosten. Från min sida, det är nämligen bara jag som äter pågen javisst! på morgonen. Eller någon tid av dygnet.

Något jag har börjat säga mycket på sista tiden är "jag pissar fan på" om det som jag inte gillar. Till exempel: Åh jag pissar fan på alla töntiga facebookgrupper, åh jag pissar fan på adm. provet! och så vidare, det är oändigt användbart.. Ska göra en hel kategori på bloggen som heter Elin pissar tror jag.. Det passar ju bra nu när jag har det fantastiska smeknamnet Piss-Elin dessutom!

Fuck you facebook

Jag får hela tiden värsta irriterande händelserna på fejan. Det är "Some of your friends also took the ... quiz" hit och "Some of your friends also took the ... quiz" dit. Och de quiz jag blir anklagad för att ha gjort är fan absurda. Nog kan jag erkänna att jag har tagit en del lama quiz, typ "vem är du i Harry Potter?" (man måste ju veta det, basic facts juh) och "är du ett grottmongo?", ingen ide att förneka nu när det går att se på nya fejan. 

MEN jag svär på att jag aldrig har gjort "är du en köttbulle ätare?", "är du lika korkad som en  Räka?" och "vad döljer sig innom dig". Speciellt den sista kräks jag på! Skit i stavfelen men det är för i helvette en fråga, where is da madderfakking questionmark?!?!

min (s)katt

Haha, ordvitsen! Så sjuukt fyndig är jag. Det är sanslöst. Men hörrni, min katt alltså. Tror jag ska göra om det här till en katt-blogg, bara om henne, eventuellt med något gästinlägg från Lill.
Har typ fått dille på att lägga ut bilder på sistone.. Men det är ju mycket roligare, seriöst vad trist det känns med bara text helt plötsligt.


Såhär känner jag mig idag..


hehe


assåh

Franz Ferdinand ♥


Lägesrapport

Tjabba tjena hallå!

Har försökt skicka bilderna, men dom är för stora. Måste skicka dom en och en isf. Känns jobbiiiit. Någon som har ett annat förslag? Var lite kreativa nu tjejer.

Jag väljer att ignorera att det är alla hjärtans dag och fokuserar istället på att det är min katts födelsedag. Lilla kissemissen, min prinsessa! Fem år gammal men så vis, så klok. Nu tycker jag att vi hurrar lite för henne. Hurra, Hurra, Hurra!


Svar på kommentarer 2

K:
Karlsson, även om jag ger er i min närvaro många anledningar att tro att jag är mer eller mindre dum i huvudet så har jag genom åren utvecklat förmågan att känna igen IP-nummer. Det krävdes mycket tid, men till slut satt det. Det innebar i och för sig att jag glömde bort hela matte A men det är smällar man får ta.. Så jag vet att det var du! EHEHEHEHHEHEHE MUHAHAHAHAHAH!

Elin Goooooooooooo:
Jahaja, det tänker du göra säger du?! Men inse fakta, du har en pojkvän som är ett år yngre, det är mycket värre.. Medans polisen stormar ditt hus och drar loss dig från under sängen (där du har tejpat fast dig) så hinner jag och mina ostbågar fly landet. Never to return again..

Anna:
I haz written to you? You not onlineeeh right nowz?!

Svar på kommentarerna

Elin Goooooooooooooooooooo:
JAHA!? Är det mitt fel att jag tycker att rumpa är en angenäm lukt? Nä? Jag tänkte väl det. Sluta jävlas annars berättar jag för min kompis pappa som är polis att du är ihop med en nio-åring. Det är inte lagligt serru..

K (=Karlsson):
Nä Karlsson, jag kan inte just nu. Nä. Nää.. Näh.

Hos Hanabanana

Jag sitter hos Hanna och har nyss lekt med Lina, deras valp, inte nån lillasyster eller något. Vi är typ bästisar i hela världen nu. Hon ska följa mig hem och bo i en skokartong under min säng. Jag ska mata henne med falafel och brödsmulor. Vi ska resa jorden runt och krama träd, jag och Linis. Linis och jag.


Åsa: "Har du klätt på dig än?"
Hanna: "Pratar du med Jesus?"

Sjukt!!!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Känner ett sånt sinnessjukt jävla sug efter ostbågar. Det är fan det enda jag tänker på nu. Ostbågar, ostbågar, ostbågar. Det kom från ingenstans och besatte mig helt. Vilken märklig känsla. Måste stå emot..

The Cecizzle

Hej hej hej! Hemskt mycket hej! Rubriken = ditt nya nickname Cecilia. Hur awsome på en skala 1-10? Förresten tjäjor, jag har hittat igen bilderna från midsommar. Ska jag hä ut dem på bloggen eller på fejan? Eller massutskick på mejl? Om ni ens vill ha dom längre..

Idag på svenskan så satt jag och Cissi kvar frivilligt och kämpade oss igenom de sista frågorna på realismen. Schweinduktigt?! Eller ja, vi hade en liten paus och diskuterade hur awesome det hade varit att vara en människa som var född utan fingeravtryck.

Cecilia satt just och berättade "då hade jag gjort inbrott och kunnat röra.." när någon i bordet  brevid råkar välta ned en metallgrej från fönsterbrädan. Det skräller till lite. Alltså det låter ju halvhögt och lite illa sådär. Men Cecilia avbryter sig mitt i en mening, lutar sig framåt, sätter fingrarna i öronen och skriker AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Ingen annan i klassrummet skriker. Av någon konstig anledning? Det är ju den naturliga reaktionen liksom?


Fo shizzle..


Kära Måndagsgruppen klockan 19.00!



Då vet ni!




RSS 2.0