Nej nej nej

Ett av de bästa blogginläggen någonsin. Man känner verkligen igen sig, eller är det bara jag och Schulman som gör så? Inte skriver barnböcker och brev möjligen, det är väl inte min grej. Men just de sex sista raderna är klockrent, seriöst, precis så är det! Oräkneliga är de gånger man har gått och sparkat med foten i backen och sagt blä eller skit eller nej för att slippa konfrontera ett pinsamt minne som ligger och trycker.

Har alltid tänkt blogga om just det, men när jag för länge sen hittade den bloggen så vart det lite förstört, vet ju att jag aldrig kommer skriva så bra. Schulman kan fan vara Sveriges bästa skribent! Och jag kan vara Sveriges sämsta, om man dömmer efter mina senaste prestationer. Skit samma att han ser lite galen ut..


Karlsson

Sitter i en datasal och tittar på Karlsson. Stirrar lite på henne, den ambitiösa jäveln. Ska se om hon märker nå. Nä, hon sitter böjd och skriver. Skriver, skriver, skriver. Suddar, skriver, skriver. Vad gör du egentligen Frida? Vi har väl ingen läxa? Eller har vi en läxa jag inte vet om? Sluta vara så ansvarstagande, jag orkar inte.

Nu gick hon, så jag får göra något annat istället..


Körv

Undra som flundran vad vi får för go-lunch idag? Ska kika.. Kebabgryta! Jippie! Veggen står som vanligt inte utskriven, men det är säkert billiga rotsaker i någon form, varför ändra på ett vinnande koncept! Imorgon är det korvstroganoff! JJippie, vilken stårlande anledning att gå till skolan.. Mmm.. Det vattnas i munnen vid blotta tanken.



Helt ärligt så är korvstroganoff min absoluta hat-mat numero uno. Det är så sinnessjukt vidrigt. Smaken. Lukten. Utseendet. Konsistensen. Går inte att förklara med ord. Tänk julkorv. Det är verkligen vidrigt. Det är freaky, vem faan kokar falukorv? Okej att folk käkar bullens varmkorv liksom. Om vi bortser från att det innehåller typ malda grispungkulor så är det ju helt okej. Men falukorv. Så gott stekt, så gott grillat! Varför ska man koka det? Det smakar så illa.. Bara tanken och jag får fan uppstötningar. Bläääääugh...

När jag var en liten tös så brukade mamma laga något som måste vara världshistoriens äckligaste maträtt. Hon tog bort skinnet från en falukorv, hackade glipor i den, som jättetjocka skivor. I dessa satte hon äppelbitar. Sen hällde hon senap på skiten. Mycket senap. Lite spad i formen. Sen in med eländet i ugnen. Jag minns fortfarande känslan när jag såg vad det skulle bli till middag. Ångest vid blotta tanken på vad som skulle serveras. Jag minns klumparna. Uppstötningarna. Tårar i ögonen. Nära att kräkas. Mamma asförbannad när jag vägrade äta.


Shulululu!


Luke.. I am your father..


Just so you know

På senaste tiden har både Anges, Elin G-O och Frida "Fray_Fray" Karlsson uttryck önskemål om att få träffa min ponny. Alltså AK's ponny visserligen. Men ponnyn som jag har. Och älskar och vårdar med all min kärlek and so on!

Iallafall så vet jag inte om det är seriösa önskemål eller bara skämt, men ni ska vara medvetna om att jag tar det på fullaste allvar. Jag håller på att planera en kväll i casa de Elin med stallbesök. Så det är bara att ni springer på Konsum eller Ica Mini-Livs (eller vad ni har där i Älsbyn) och inhandlar morötter!


el chiefo

Chefen, chefen, chefen. Vad ska jag säga? Du är inte bara min livscoach, guru, andlige ledare och spirituella guide. För att inte tala om festarn numero uno. Du är en sån jävla fin vän också! Tack. ♥

Ger upp

Men min slutsats är att Gud inte finns. Jag hoppas det iallafall. För om han finns, bör vi vara rädda. Jag hoppas på något annat. För om det finns en högre makt där uppe så är han då inte god och rättvis. Jag vet inte vad som ska förklara det jävulskap som händer, men jag hoppas att det inte är Gud. För då är han ingen vi bör tillbe.

Det är så jävla orättvist. Vad har du gjort för att förtjäna att sluta såhär? Ingenting, så vitt jag vet. Har svårt att tro att du någonsin förtjänar det här.

Vi har släpat hit dukar, plastblommor och tavlor. Snart tar vi hit gardiner, det är bara det som saknas för att illusionen ska bli perfekt. Kommer vi då att inte längre märka vad det här är? Ska vi låtsas att det inte är ett sjukhus? Låtsas att "särskilt boende" är något tillfälligt, bara periodvis. Att det inte är slutstationen? Ska klockan från lägenheten få oss att inte se larmknappar, droppåsar och lyftanordningar. Ska en taklampa få oss att bortse
från specialstolar, sjukhuslukt och medicinskåp?

Visst, du är gammal, det har jag hört så många gånger de senaste veckorna. Men det är inte anledning, det är inte en motivering jag accepterar. Du förtjänar fortfarande inte det här slutet. Så nu säger jag det, som jag sagt förut, men riktigt seriöst den här gången: Fuck you Gud.

Tru löv

Jessika Chefen Hedlund älskar mej. Hur vet jag det? Hon har lärt sig vad jag äter på Max utantill. Det är verkligen äkta kärlek!

Eller?!

Kändiszar..

Snubblade över det här klippet på MSN's startsida.. Det är älsklingen Tila som berättar att hon har varit en av Tiger Woods älskarinnor. Hon hävdar att hon har sexvideos med dem två på sin kamera.. Reportern i klippet ifrågasätter sanningshalten i hennes påstående, och jag måste säga att det gör jag också. Visserligen är Tiger Wood uppenbarligen en gris men jag vet inte hur mycket man vågar lita på någon som heter Tequila i efternamn?




Hjärtat sväller

Sitter och kollar på jättegamla och halvgamla bilder på lillponnyn. Är inte det här kärlek så vet jag inte vad kärlek är. Seriöst, jag kanske är fjollig nu, men fy fan vad jag älskar den här hästen. Jag blir alldeles varm inombords, när jag ser alla bilder. Blir som tolv igen, vill skriva ut alla och hänga upp på väggen i mitt rum.




Can anybooothi help me?

Mina låtar är feltaggade från nerladdningen, det är alltså inte jag som har gjort det (isådanafall hade jag nog vetat hur man fixar det också..) Alltså Id3Tagsen eller vad det heter, det som gör att telefonen vet vad låten och skivan heter? Och vet någon hur man synkar in albumart?

Största problemet är väl att Eyes as Candles och To Kingdom Come har bytt namn med varann, stör mig nå djävulskt..


Trodde aldrig jag skulle vara tillbaka här igen

Och jag vet fan inte vad som har hänt.


Helvedte

Jag livebloggar på engelskan.. Så jävla rebellisk. Svingar mentala järnrör. Så sjukt bad så MJ himself bleknar (HEHEHEHE) i jämförelse.

Jag är så jävla less så jag får mens-värks-känningar! På riktigt, fy helvette. Vi har en massa nationella prov på en massa fredagar. Då jag är ledig. Mina lediga dagar. Alla. Planer. Åt. Helvette. När jag är såhär jävla frustrerad så känner jag hur mina eventuella bokstavskombinationer framträder tydligt. Tänker då på ADHD eller möjligen DAMP. Det är inget hån mot dem son lider av den sjukdomen, bara det att min frustration är typ utomjordisk. Rösten blir hög, gäll. Ansiktet lite rött. Pulsen ökar. Ältar. Känner livets alla orättvisor. Skiter fullständigt barnen i Afrika.

Nu ska jag fan sätta på Eyes as Candles och poppa. Jävla nonschigt. Elin "Bollen" Palo; Mannen, Myten, Rebellen.

Hyllningsinlägg!!! COMING OUT WAATTTCH ITTT!

Här kommer ett hyllningsinlägg. Har två (!) till på gång men nu tar vi en sak i taget.

Idag ska vi hylla Carro! Värm upp händerna och gör er redo för högljudda applåder! Förbered öronen för extrema trunpetfanfarer! Carro, Carro, Carro, vad hade jag tagit mig till utan dig? Inte bara är hon min extra-skol-mamma som håller reda på mig och lånar ut papper, hjälper hitan och ditan och gud vet vad. Utan henne är det tveksamt om jag hade klarat några ekonomiämnen överhuvudtaget!

Inte bara är hon min dadda i skolan, hon är dessutom en kickass-bra vän! Alltid så himla snäll, och omtänksammare människa får man leta efter. Och söööt hihi. Och så jävla rolig när hon är trött, det finns inget roligare än en övertrött Caroline Larsson som reflekterar över livet. Gud vad jag inte kan skriva sånt här utan att det blir smörigt.. Nä men seriöst, CarroBarro, du ska veta att jag är gode glad att vi hamnade i samma bord på tyskan där i ettan. Du är guld värd snuttis! ♥


Chacha Bloggen!

Har just tagit en dusch och tvättat håret. Med mitt Bobby-schampoo - bara det bästa är bra nog! Nä men allvarligt nu.. Jag är en av de människor som är förunnade ett riktigt snabb-fettigt hår. Det räcker med att jag inte har tvättat det igår och på hela dagen idag så ser det ur såhär:



Bilden ger inte riktigt fettigheten rättvisa.. Jag hade i princip kunnat smöra en macka på det! Såg ut som att jag var skitsvettig. Och det värsta är att jag gjorde ingenting igår som kan ha smutsat ner det. Söndagar är jag inte i stallet, och inte hade jag tränat heller. Bara suttit. Hur fan gick det till? Var så fascinerad när jag kom hem från ponnyn idag. Bara klappade mitt eget hår. Liksom hej lille vän, vad är du för varelse? Känslan var obeskrivlig.

Vissa jag känner kan tydligen gå en vecka utan att tvätta håret utan att det blir fettigt. Jaha, synd för er känner jag. Ifall bregottet skulle ta slut.

Seriöst..

AAAAAAAAAAAAAAH NU SKITER JAG I DET HÄR! JAG ORKAR FAN INTE MER. Är så nära tårar.. Seriöst. Jag. Pallar. Inte. Skriva. Mer. På. Skiten.

Jo, egentligen kanske jag kunde ha börjat med det här tidigare. Inte alltid vänta till sista minuten. Men av någon jävla anledning gör jag alltid det. Varenda gång. Har suttit vid den jävla datorn hela kvällen och känt lukten av popcorn från vardagsrummet, missat både Wallander, Parlamentet, Wipeout och Ballar av stål. Har inte hunnit göra ansiktsmask och hårinpackning. Sitter bara här med sunkigt hår, ännu sunkigare hy och dålig hyllning. Fyrkantiga ögon. Förstört min heliga söndag. Ytterst nära ett nervsammanbrott, lugnande någon?

Märkligt hur mycket lättare det är att skriva här på bloggen än på talet. Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan.

SHOVE IT

Sitter med mitt jävla nationella prov i svenska B. Ska skriva ett tal, fem minuter långt, tjohoo. Har informationen och åsikterna klara, men fattar egentligen inte hur man ska lägga upp det? Hur ska man presentera källorna? Hur viktiga är dom? Det räcker tydligen inte att vara på lektion, man måste visst lyssna också..

Nä nu ska jag fan ta tag i det, har haft en liten "paus"..

RSS 2.0