Skattjakt!

Jag har sett alla filmer av intresse vi har på dv. Likaså har jag sett alla vi har inspelade på boxern (inspelningsbar boxer, guds gåva till mänskligheten). Man kan tro att det var lika att ge upp. Men då finner jag en lösning. Videoskåpet. Fullt med gamla VHS-kasetter. Alla disneyfilmer som någonsin skapats tycks finnas där. Sen hittar jag en hel del annat klockrent när jag gräver omkring:

- Greveholm (alla avsnitt!)
- Om en pojke
- Kalle Stropp och Grodan Boll
- Titanic
- Sagan om ringen
- Beethoven två (alltså den där apsköna sankt-bernardshunden)
- Sunes Sommar (komigen, vem älskar inte sunes sommar?!)
- Ondskan
- American History X

Och en jävla massa super hero ninja turtels också.. Men ser ni, om jag drar på mig svinis så kommer jag ha något att göra iallafall. Först trodde jag vi hade The Notebook också, men den var överspelad av någon polisfilm. Fast jag har aldrig varit så mycket för draman, sist jag såg den somnade jag. Och inte lär jag tillbringa någon tid med Titanic heller.

I don't know how to say goodbye

Sjuk. Jag är sjuk, sjuk, sjuk. Har gjort halva hemuppgiften i rk men huvudet bara spränger och varför är frågorna så SVÅRA?! Försöker skaffa ner lite filmer, men det beräknas ta en månad innan den är nere. Va? Jag känner tydliga febersymptom men den djälva termometern bara tjuter i örat på mig. Tänkte först baka en kladdis men det känns meningslöst, är ändå så illamående av tabletterna. Och fötterna gör så in i helvete ont. Det är det som är den stora bonusen med att vara reumatiker: dra på dig en bautaförkylning så får du en fruktansvärd smärta i lederna på köpet! Fantastiskt! Otroligt! Wunderbar! Seriöst, sluta pissa på mig nu gud.



Lars, lars, lars

Lars, Lars, Lars! Den mannen är magisk, han är tamejfan en legend. Det var lätt värt kön och kylan! Nä, vad ska man egentligen beskriva han med. Jag finner faktiskt inte ord. Kanske apbra! Apbra kväll. Stort plus till trevligt sällskap också!

Scheena!

Är så less, funderar på en jävla totalmakeover inför skolan imorgon. Bara chocka alla liksom. Har tänk ut några grejer jag kunde göra typ..

Färga håret knallrött, klippa lugg igen (kanske tandformad, lite sick-sack om ni fattar?), ta en sån där sticka som man använder för att kolla om potatisen är klar och sticka hål på fem ställen i ansiktet och sen sätta dit lite olika örhängen som piercings, kanske skriva lite olika klatschiga textrader från schlagerlåtar på alla mina kläder, sen börja använda enbart pappas militärgröna älgjakts-sockar, inga skor. Sen kan jag börja inleda och avsluta varje mening med hoolabandoola, och ibland slänga ut ett tjicka tjicka framför vissa slumpvis utvalda substantiv. NÄ MEN DET GÖR JAG JU REDAN. Men göra det till en stadig grej liksom, lite av min signatur, hoolabandoola tjicka tjicka-Elin. Plus häftiga handröreleser. Sen tänkte jag bli bra på matte också, och för att toppa det hela drar jag på mig mina asgrymma hjärtformade solglajjor. Japp. Vi ser ju imorgon, hackis, om det blev så. Eller om det är vanliga jag som kommer. Det kan ni ju betta en klubba på, så att säga.


Gredde!

Jag verkar vara, så vitt jag vet iallafall, den enda i min umgängeskrets som har något till övers för Andre Wickström. Hur kan det komma sig? Okej, han är inte alltid väldigt rolig. Men, förstår ni inte människor, det övervägs av att han ibland är helt strålande. Och han är så söt på något vis! Kolla, dom stora svarta glajjorna och sen hör du när han säger "hei, hei, hei". Och mumindialekten, den är så jävla klockren. Tänk att höra den dag ut och dag in, varje dag. Man hade ju flugit på små rosa moln. Allting hade ju låtit så otroligt roligt, till och med tyska, världens elakaste språk, låter lite smågosigt ju. Nä, muminspråket är med på min top tio-lista. Vad som helst på finlandssvenska och jag blir alldeles glad och fnissig. Hehe. "Inkåntinenssjydd" HEHE, liksom? Nej?


Årets mest oviktiga information

Imorse vaknade jag kring elva, sträckte på mig och släntrade upp. Hällde i mig cirka en liter gröt men hade inte riktigt tid att avjuta den riktigt så där mycket som den faktiskt bör avnjutas. Så jävla gött. Fast det är bara havregrynsgröt som är gott, inte risgrynsgröt. Usch. Det ser ju ut som maskar? Kokta tjocka små maskar..
När jag var liten kallade jag havregrynsgröt för pappas-gröt. Eller "pappas gröt" kanske. (Det kan man ju misstolka på hur många sätt som helst) Men det var iallafall för att pappa alltid åt det till frukost. Varje morgon i säkert trettio år, och han gör det fortfarande så vitt jag vet. Nu för tiden är jag inte så alert när jag stiger upp på morgonen att jag kan observera vad han käkar direkt. Varför berättar jag för er om min faders frukostvanor? Jag vet inte.. Jag älskar min päps iallafall. Det är han som har fått mig att dricka så gräsligt mycket mjölk också. Och nu på senste tid har mor min sagt åt mig att dra ner lite på det (VARFÖR?!) men pappa säger att jag ska fortsätta. Så det kommer jag göra. För jag älskar pappa. Och mjölk.


Rip

Min mobil har nu fått nådastöten. Min älskade lille kämpe, du har gått igenom så mycket. Jag trodde aldrig att slutet skulle komma nu. När du överlevde ditt bad så fick jag på något sätt för mig att du var odödlig. Ja, jag skröt tillochmed för folk jag kände om att den var untouchable, neverending. Men så var det inte. Nu är den nere för räkning igen och det verkar vara slutgiltigt..

Sofftäcket

Jag har uppfunnit en sak. Man kan säga att jag har uppfunnit den iallafall, saken är den att jag har tagit två redan existerande saker och kombinerat dom till en. Sofftäcket. Soffa + Täcke = sofftäcke. Ett sofftäcke är ultimat om man känner för att ta en gosig lur i soffan men inte orkar hämta sitt täcke. Det är varmare och mjukare än filtar. Det är mer liksom sövande än en filt. Sofftäcket är något som alla behöver, som alla vill ha. Du med!


Please don't lie to me again

Titta, ett till inlägg! Undrens tid är inte förbi.. Hur som helst så kom jag just ur duschen, och vill ni veta? När jag kom hem från schtallet så bytte jag bara om till min lapp-tröja (den är inte lappad eller gjord av lappar, men känns lite stickat samisk sådär) som är asfel men så himla go. Sen kröp jag ner under mitt sofftäcke (patenterad uppfinning) och åt gó-lax och hävde lättmjölk framför datorn och dh. Det var så galet gött! Sen gled jag in i min ökända lapptröja och långkalsonge-dvala och stannade där. Det var så gosigt, men jag blev trött. Och när jag skjutit upp duschandet och städandet nog länge fick jag kliva upp. Det sög. Och när jag kom ur tha shower så insåg jag att jag hade följande saker att ta hand om:

- Smutsig disk på vardagsrumsbordet
- Diskmaskin som bör tömmas
- Äckliga stallkläder på hall och badrumsgolv
- Mina gummistölvar (kärlek!) som ligger slängda på bron med öppningarna perfekt riktade för att det ska kunna regna in i dem
- Träningsväskan som det har läckt ut tvål i
- Mjölkpaketet jag gömde bakom öppna spisen för ett par dagar sen som snart kommer börja lukta

Jag måste egentligen skynda mig att fixa det där nu, och stänga tv:n, för vänner börjar om tio minuter. Tittar jag på det somnar jag asigt sent och då vet man aldrig vad som händer imorgon bitti.

Wooho

Pappa är jättearg, gå och sov nu Elin, jag stänger av internet. Men jag orkar inte.

!!!!!!!!

I onsdags på idrotten snappade jag och Karlsson (och säkert fler) upp den här nyheten på radio. Den fyllde mig med ett välgörande fniss samt en del frustration. Det är två saker jag inte förstår:
1. Vem vill heta Slisk-Mats?
2. Vem döper sin unge till Mats-Lennart?

Nu har jag alltid varit en aning fascinerad av dubbelnamn, dessa galna kombinationer av två namn som klarar sig alldeles utmärkt för sig själva! Lars, Åke, Anna, Lena.. Det är lite som Theas galna intresse av vänsterhänta människor (hur funkar de? Vart kommer de ifrån?)
Iallfall, vem är jag att gnälla på hans besynnerliga önskan, jag heter ju själv Piss-Elin..


Slöbloggar..

Fascinerad av detta.. Eller har väl alltid varit fascinerad av Alexander Bard till en viss grad, skägget och scenkläderna? Hela BWO har som känts som någon fascinerande saga, helt urflippat, alla låtar är snarlika (och dåliga) men allt annat är galet. Nu visar det sig dessutom att han har tjejröst?! Och inte lite heller, nej, det övergår mitt förstånd. "NÄ! Inte hålla käft" Eller inte tjejröst, bäbistjej-röst?!Och hans skägg med, vad händer egentligen, serriiööst! Och sen Calle Schulman, han är väl idolen på något vis. Plus att "jag är trött på ditt skägg" känns som något jag hade kunnat slänga ur mig i en tv-debatt.


Jahapp!

Nä sirru de blir inte! Na-na! Har gjort detta istället för att skriva.


Mäh

Fyfan vilken tung helg! Inte för den sakens skull sagt att den inte har varit kul.. Men tung, o ja. Nu vill jag bara sova. Sova, sova, sova, sova. Sova. Tänker seriöst stänga av datorn så fort mitt hår har torkat, och då blir det sängen direkt. Inga omvägar.

Det pissregnar ute, Pissjävla pissregnar. Pisspisspiss-jävla. Och mina mjölk-cravings är galna. Seriöst, hade kunnat döda för ett glas just nu. Mmm.. Iskall mjölk. Lättis. GUD. Vad. Sugen. Jag. Blev. Ska skriva ett inlägg om mjölk tror jag!

Herre min jävel

Åh har verkligen försökt med tyskan (nja). Vi ser ju hur det går, nu ska jag byta om och åka och möta mitt öde!


Meningslös uppdatering? Det kan man kanske tycka..  Tänk om jag skulle videoblogga? Det hade gillats va?

Jag äre, jag sväre!

Fick just veta att det inte alls är klättervägg på idrotten, det är "val". Vilken innebär att springa runt och vifta lite lamt med ett badmintonracket. Kul.

Nu vill jag bara sova.. Sova.. Sova.. Jag hör hur kudden kallar på mig, och jag måste skynda mig. Eller kuddarna snarare, vissa har ju tre.. HEHE. Freakin' awsome. Jo. Vad poänglöst allting kändes? Varför bloggar man ens? Jo, för att gnälla. Så vad mer än om idrotten har jag att anmärka på?

Kommer att ha MÖRDARträningsvärk imorgon! Jippie! Sen så är det dessa finnar, denna matte b, denna tyska, detta outhärdligt lilla minneskort på telefon, glappa headset, avtrillningar, jobbiga småbröder, halkväder, ingen sovmorgon, llt, pengar, mat, pengar, mat, pengar, denna ständiga hunger.

MEN!

Jaha, man bara undrar. Jag tvättar ansiktet med tre tvålar varje dag, smörjer sedan in med tre olika smörjor och avslutar med värsta hudkrämen. Jag gör ansiktsmasker. Och ändå har gud gett mig en Kirschti-pricksfinne mitt i pannan?

Du bist so ein dummer Mensch.

Skulle egentligen skriva ett 100 ord lång brev på tyska om det svenska skolsystemet och mejla in till Frau Wikström, min söta tyskalärare. Men det körde ihop sig så jag sitter mest och leker med översättningsprogrammen. Alla suger ju!

Hursomhelst, tyska.. Sicket vackert språk. Läs texten här under högt och bara känn hur orden simmar omkring i munnen, hur vackert de klingar när man säger dem högt. Man tänker bara skönhet! Detta inslag av tyska är gjort möjligt tack vare google translate, inte mina kunskaper. Men vi lådsas. Kanske är texten inte 100 % korrekt. Det kanske är det som är grejen med online translaters, att man tror att man skriver om sin hund men egentligen har man skrivit om ett horhus.

Meine Hand Art riecht nach Katzenfutter. Das ekelt mich an, noch habe ich versucht, es abzuwaschen wie tausend Mal, und es gewohnt losgehen. Ich wette, es ist nur in meinem Kopf. Aber EuW.


Titta det är nästan vinter igen!




femtioelva utropstecken

Jag tror jag håller på att bli sjuk igen! Eller så hatar bara gud mig. Jaja. Vi lär ju märka, förr eller senare måste jag få reda på vad det är. Idag har iallafall varit en episk skit-dag. EPISK skit, gott folk, episk.. Allt skiter sig för mig, fan jävla allt. Det är väl egentligen ganska onödigt? Så idag hatar jag allt och alla, oavsett hur oförtjänta de är av det. Godnatt.

All the colors fade when you're gone

Företagsekonomiprov idag, det gick väl inte kalas direkt. Men jag hade pluggat en del iallafall. Till mitt försvar! Det mest besynnerliga var kanske att enligt mina uträkningar så skulle en ros kosta 150/st efter moms, fast alla andra fick det till 34kr. Ja, vi lär ju se vem som har rätt, mitt svar låter ju lite logiskare om man säger så. Liksom trettiofyra spänn, vad är det för b-rosor.. Inget för oss stureplansstekare iallafall. Våra rosor är i världsklass och kostar minst 235, 90 styck. MINST. Dom är rosa och pratar med roligt uttal. Nä gud nej.

Jag tror på riktigt att provet hade gått så mycket bättre om jag bara hade fått lyssna på musik medans jag skrev det. Den skäggige mannen hade hjälpt mig med ingående varulager, jag lovar. Han hade det. Nu till en annan skäggig man som ska vara förband åt Lasse i Coop! Han är nisse, så att säga.


schvweeeinlångt inlägg, just 4 u!

Hejhejhej allihopa! Jag är tillbaka. Man kan ju fråga sig varför jag inte har bloggat på jättejätte-länge?
Är det för att jag har haft ett superduper-upptaget lov och veerkligen inte haft tid? Nej.
Är det för att jävlas med Karlsson, eftersom att jag vet att hennes hjärta blöder varje gång hon kollar min blogg och inte ser något nytt inlägg? (Överskattar jag min egen blogg nu?) Dubbelnej. Min blogg är skriven av ett geni och måste alltså vara genialisk.
Nåväl, är det så att jag har haft bristande inspiration? Nehej.
Är det så att jag har råkat få virus på bärbara datorn så att den blivit totalt ohanterlig? Nej. Eller jo, det har jag gjort. Elin fixar biffen. Men det är inte därför jag inte har bloggat!
Är det för att jag inte har något att säga? Naae, jag har alltid något att säga, det vet ni ju.

Anledningen till att jag inte har bloggat är.. (trumpetfanfar) min otroliga slöhet! Fantastiskt! Samt det faktum att jag tycks vara den enda sjuttonåringen som inte tycker att det är ett fantastiskt tidsfördriv att spendera timme efter timme framför datorskärmen medans strålningen sakta men säkert krymper ens stackars kvarvarande hjärnceller. Det känns mycket mer givande att ligga och jäsa i soffan och skrocka åt Cartmans små utbrott: "Määäääm". Japp.

Ser ni folk och fä, jag har tappat stinget.

Något annat än skrivandet jag tappat stinget på är det här med att sätta i linserna. Det är otroligt att det har börjat ta så länge igen. Och idiotlinserna sätter sig ut och in, dubbelvikta, på fel ställe eller inte alls. Min frustrationsnivå går i taket. Jag blir svinarg, drar en radda "men skärp dig då, fittjävla helvetteslinsjävel", sen känns det faktiskt lite bättre. Det är något som är så gött med att svära. När man är riktigt jävla irriterad och svordomarna bara rullar ut ur munnen. Gött? Jaa.



RSS 2.0