Biggest Loser

Igår tittade jag lite på Biggest Loser. Detta är ännu en sak som fascinerar skulle jag vilja säga. Eller frustrerar.. En av jättekvinnorna kliver upp på vågen och väntar förskräckt på domen.. Hur mycket väger hon? Spänningen är olidlig. Jag kommer självklart inte ihåg siffrorna då jag är förtidsdement, men inte var det lite inte.

Och jättekvinnan börjar gråta. Är det för att det äntligen har gått upp för henne att hon ska skämma ut sig i internationell tv? Är det för att hon är den fetaste kvinnan i byggnaden? Är det för att hennes son som står bredvid henne har blivit ett vandrande fläskberg? Nej, nej och dubbelnej.
När den smala programledaren frågar henne vad det är svarar hon "jag är fet. Jag inser det ju nu! Jag lider av fetma"

Då kände jag bara JAHA FATTAR DU DET NU?! Det har aldrig stört henne att hon inte tar sig in genom vanliga dörrar eller att inga kläder säljs i hennes storlek, det har hon inte märkt? Alla tusen tecken som hon måste ha stött på vardagligen tack vare sin övervikt? Nä, nä, nä. Sen bettar jag också på att man måste vara fet för att få vara med i Biggest Loser. Det måste liksom ha varit ett antagningskrav. Satt hon där hemma och undrade varför just hon skulle få vara den första smala som var med i BL?

Min slutsats är alltså, att eftersom att kvinnan omöjligen kan vara så brutalt, outhärdligt korkad så är det hela bara spel. Vilken gör hela tv-programmet meningslöst. Man vill ju se blod svett och tårar, på riktigt.


Dagens fundering

Uppkom idag då jag och min lantis-buddie Maria var på stan. Jag skådar en reklamplansch som gör reklam för  vår kära hemstad Luleå. På den skådar vi Norrbottens mest kända transa. Nej, vad elakt det lät. Transsexuelle? Den här funderingen har verkligen inget fördomsfullt bakom sig, men jag undrar verkligen.

                                     



Min fundering är nu denna: Om Jan-Olov Madeleine är på stan en dag då han väljer att bejaka sin kvinnliga sida (alltså att vara Madde) och så blir han nödig. Vad gör han då? Lättar på trycket såklart.. Men på herr eller damtoan?

Detta fascinerar mig. När jag frågade pappa så skrattade han bara. Så det här är den första dagens fundering-funderingen som jag faktiskt vill ha ett svar på! Komigen, vad tror ni?

 


Julklappstips!

Vad jag önskar mig mest just nu är nog tjockt hår. Känner mig som en gammal gubbe som bara blir kortare, tjockare och tunnhårigare för var dag som går. Speciellt sen jag klippte mig. 

Så gimme gimme! Men inte löshår. Och jag vet inte om jag tror på de där bisarra strålningsgrejerna som ska ge en tjockare hår. Så det bästa hade varit om någon av mina extremt gudaktiga och renlevande vänner hade kunnat sända en bön till fadern där i det blå så han fixar biffen! Evigt tack till den som kirrar detta.


Dagens fundering

Tjena mittbena! Förut var det lite småcoolt att säga så, amen lite halvskönt sådär. Liksom hehe mittbena. Eller kanske snarare när man var liten än förut? För då ville aaaallaaa ha sidbena, helst så mycket som möjligt. Nu är det inne med mittbena. Det är Fashion! Alltså inget för mig som ser ut som att jag är elva år igen när jag har mittis. Elva år med svarta små glasögon och mörkblått pannband med galopperande hästar på. Och hippieband eller vad det nu heter? Svinfint! Men inte på mig. Nej nej nej. Jag var inte gjord för att vara moderiktig. Jag är skapad för att lalla runt i stallkläder, eller som mest uppklätt mjukisbyxor och dc-skor. Jag har det inom mig, fan ibland på morrnarna när man ska välja kläder så håller det på att slå över. Eller nä, jag tar tillbaka det här. Åsikt returerad. Men inte hundraprocentigt..

LOVE IT!

Tänkte delge er den allra största fördelen med att ha linser. Det är inte att man slipper ha glasögon. Det är inte att man ser som en hök. Det är inte att de kostar tusen spänn om året. Det är inte att man kan använda dem för att byta ögonfärg. Det är inte att de är ett otroligt tekniskt framsteg av människan.

 Det är att man blir så jävla bra på att peta sig i ögat av att använda dem! Seriöst, inte för att skryta, men mina skills på ögonpetning är galna. Och förut kunde jag inte röra ögat utan att det stängdes ens. Så jaaaaa, nu kan jag bara stoppa ett finger på ögongloben hur som helst. Asnajs.

Jävla unge?!

Den tidigare nämnda gruppen får vänta ett tag, för Hanna har just skapat detta monster. Vet inte om jag ska hata henne för det eller älska henne för att hon är så jävla skön. Det tar emot att erkänna, men det är hon. Such a sick kid! Ska ligga vaken hela natten och grubbla på en lämplig hämnd.. 

Dagens fundering..

Hur många hade gått med i en grupp på facebook som "Alla vi som vill att Elin Palo och Cecilia Rånman ska framföra CandyShop på julshowen i trean"?


SHOVE IT!

Kan stolt meddela att jag inte har jobbat ett skit NK och att jag kommer kugga mina två kompletteringsprov imorgon. Nu vet hela internet det, men varse! Skriv ned det i era anteckningsböcker och ring in i radio och berätta, gör vad ni vill med informationen.

Har iallafall gjort klart FE-projketet om ledarskap. Tycker personligen att jag presterade helt okej på gruppdelen men den individuella delen blev i princip ett a4 ordbajs (fast inte riktigt ett a4 då.. Hundra procent ordBAJS). Jag kan en del av rättskunskapen men fattar inget om preskription. Eller preskriBtion som jag hela tiden vill stava det. Vadan detta? Jag bloggar bara för att slippa plugga. Så slö är jag.

Är iallafall nöjd med rubriken, den fångar verkligen känslan för dagen. NEJ jag har inte försökt skriva show men stavat fel.

Korrekt!

Har bytt upp mig nu, gud vad glassigt. Har bara suttit vid bärbara datorn på sista tiden, vilket självklart har sina fördelar.. MEN faktum är att stationära datorn är så mycket bättre. Tyvärr kan jag i princip aldrig använda den för min älskade lillebror spelar spel på den. Love you bro. Han ska få en räka i julklapp, seriöst. Han är väl den enda människan som hade blivit ärligt glad över det. Nu sitter jag bara här i datorstolen och jäseeeeeer. Istället för i dem grymt osköna kökssoffan som känns som en sten i jämförelse med denna otroligt ergonomiska datorstol. Seriöst, vår datorstol kommer från dinosauriernas tid. Vi har haft den så länge jag kan minnas. När den skapades var inte ergonomi upptäckt ens.

Gud vad jag hatar att komma på rubriker, seriöst. Det är fan sensationellt jobbigt! DÖ rubriksfällt.

Dagens Fundering

En sak har jag funderat på.. I dagens högt utvecklade samhälle har vi hittat lösningar till miljontals problem. Nya vägar till att göra allt. Vi har funnit sätt att undgå allt som är jobbigt. Men fortfarande är det ingen, ingen, INGEN som har kommit på ett smärtfritt, icke förudmjukande, bajsfritt sätt att föda barn? Seriöst, vi har gjort sjukdomar som dödade förr i tiden till ofarliga, mellanmjölksplågor. Varför kan ingen komma på ett annat sätt att föda barn än att klämma ur den ur, ursäkta mig, fittan?

Jag tänker aldrig, aldrig någonsin skaffa barn.

Upprättelse..

.. För Karlsson! Självklart tittade hon också på mitt sår. Helt oförskräckt. Hon är inte en kvinna som skyr något. Hon ser faran i vitögat. Som tröst för att jag glömde dig så får du länken jag sagt att jag skulle skicka dig (vilket du säkert glömt)..


Legendariskt


Och vi säger inte mer än så.


Jodu..

Jadu.. Vår tids värsta i-landsproblem måste vara när balsamet tar slut.. Seriöst, det finns inget värre på denna jord. Man står där i duschen och har schamponerat håret och allt, men sen när man ska ta balsam så är det.. Slut. Det är då man fattar att gud (eller vilka högre makter man nu väljer att tro på) har svikit en eller eventuellt hatar en, det kan variera från fall till fall. Sen måste man genomlida hela dagen efter med tovigt jävla äckelhår som bara blir till en enda trasselknut när man har det utsläppt. Och har man halsduk på sig, shit, då blir det inte nådigt när borsten sen ska fram och reda ut tovorna. Nä, fuck you gud. Fuck you.

Sen så har det där med att duscha blivit knepigt för mig. Dock bör jag väl tillägga att jag inte är något snusk, hur knepigt der än blir så ska jag fanimej tvätta mig. Men sen i fredags då jag åstadkom ett trevligt brännsår på vänster arm så har utmaningen nått nya divisioner! Nu måste man dessutom se till att hålla det jävla förbandet torrt. Det är fan omöjligt. Och såret, USCH?! Det svider och vätskar och är jävligt. Försökte flasha det för Cecilia men hon tyckte det var äckligt? Lisa, Elin GO och Långis tittade iallafall. Bra tjejer! Härda. Det är iallafall nasty och jag har fått ett plåster som ska sitta på en vecka typ. UH? Det kommer ju bli asäckligt. Men no worry, jag kommer pilla bort det imorgon.


Ett mirakel

Det. Är. Fan. Otroligt! Jag behöver aldrig någonsin mer ha en mattelektion, i hela mitt liv! PDOFJKIPFGHNFLDFHJU*WEogf'hewn§½!!!

Nu är det jul, här i vårt skjul

Idag har det bakats pepparkakor hemma hos oss. Sen har jag gjort glasyr och glaserat (eller vad fan det nu kan tänkas heta..) dessa kreationer. Eftersom att jag är lite udda i huvudet så valde jag att göra älgar, mumin, krokodiler och en häst.
Tänker göra en typ utställning av dom, lite "best of" sådär. Mina bästa skapelser. Eftersom att man, när man tittar på dem, skulle kunna tro att det är antingen ett handikapp eller en mentalsjuk som har skapat dessa så tror jag att det hade varit relativt enkelt att dra ihop folk som hjälper mig med lokal och det. Dom ser det ju som värsta goda gärningen om dom får hjälpa ett sär.

Ja, nu kan jag ju inte börja lägga ut bilder på alla mina skapelser, då förstör jag ju hela utställningen. Men ett smakprov kan ni få. Så att ni inte känner att ni köper grisen i säcken när ni köper biljetter för 350 kronor per skalle tänkte jag!


Lägg märke till hur den bakre muminfiguren liksom smyger sig fram mot dem främre. Man ser på hans oberäkneliga blick att det inte är trevliga planer han har.. Och den främre figuren då! Ack, så ledsen han/hon/det ser ut.. Nu har inte jag med flit lagt upp den här obehagliga scenen, det bara hände. Så där har vi ännu ett tema att spinna vidare på utställningen. Om inte mina skills med kristyren skulle vara nog underhållande.


Full fokus..


Det är inte bara jag som är less..


Pappis!

Min pappa är bäst i världen! Tänkte bara att ni kanske ville veta det. Och om ni inte ville så.. Syyyynd för er! Buu-huu!

Juste!

Snabbt tilläggs-inlägg (kul ord!). Nu tror ni att jag är värsta intellektuell och samhällsansvarstagande och sitter och kollar nyheterna såhär istället för fejan. Naaae. Jag läser mest bloggar faktiskt, och inte seriösa bloggar heller. Roliga bloggar. Inte nå jävla Kenza eller Blondinbella heller. Dom är ju seriösa i och för sig, men ack så ytliga.. I alla fall, pappa berättade det där om rånet och eftersom att jag är en produkt av min generation så googlade jag det. Jajamän.

Känner ett sjukt abstinens efter köping! Speciellt när dom är på zoo.. Tobbe är nog ändå mannen i mitt liv.


Rån i Råne!

"Handelsbanken i Råneå har blivit rånad under onsdag eftermiddag och polisen letar nu efter en guldfärgad Mercedes som ska vara på väg mot finska gränsen."

Det känns inte som det smartaste att rymma i en guldfärgad mercedes kanske? Hur många finns det egentligen här uppe? Men det fattar kanske inte dom.. Smartskaft. För er som är fascinerande av bakrån i råne finns hela artikeln här. Btw, Cecilia, vad har din pappa att säga om saken, han är väl säkerhetschef?

Deprimerande tankegångar..

Har gett mig själv facebook-förbud tills pluggandet inför nationella är klart. För det är så, precis som tusen grupper beskriver, att problemet är att är om man går in där så är man körd. Nu är det så att jag måste ha datorn och internet igång för att kunna enjoya Spotify. Bloggen kan man smita in på, den har så få klickningsmöjligheter så man blir inte lika distraherad. Har dock en klockren statusuppdatering på lut, den ryker upp nästa gång. Note to self liksom!

Läget med matten då? Pendlar mellan hopp och förtvivlan. Starkt vägande gentemot den sistnämnda största delen av tiden. Ett tag trodde jag att vårt rättskunskapsprov var samma dag och jag började på en gång plotta ihop en självmordsplan. Om jag någon gång tar livet av mig ska det vara spektakulärt, ett jävla konstverk. Inte några rakblad i armarna och blod i badkaret här inte, nej nej nej. Seriöst alla emon, kom på något nytt.. Skära sig är för uppmärksamhetskrävande, fejkdeprimerade sjundeklassare. Tillbaka till min plan då? Den är inte helt klar, men när den blir det så ska jag dela med mig.. Men låt oss gemensamt hoppas att jag aldrig sätter den i bruk.

!

jag får liksom ingen ordning på mitt liv
det kan vara så förfärligt, det kan vara så bra


Matte B, min mördare

Det är aldrig kul att veta att man har misslyckats. Att veta att man är körd. Det är inte roligt helt enkelt. Det svider. Man vet att man egentligen hade kunnat klara det, kanske bra till och med. Om man bara hade gjort sitt bästa, men det har man inte gjort. För man var för slö. För man trodde att ett mirakel skulle dyka upp helt plötsligt och rädda en i sista sekunden. Men i verkligenheten så händer inte det. Och det värsta i det hela är inte känslan när man lämnar in provet och vet att man har snittat typ två poäng, det är inte när man jobbar arslet av sig i onödan och det är inte ont i magen när man tänker på nationella provet. Nej, det är att veta att man har svikit någon. Den människan som faktiskt tror på en. Och man vet att den personen kommer inte bli arg, utan besviken. Det mina vänner, är det som gör mest ont. Det är fan i mig därför jag sitter här med tårar i ögonen nu. Så pappa, om du läser det här: förlåt. Jag har lärt mig något iallafall.

Men nu är jag mig själv, nu vet jag vad jag vill




Titta, Nordman! Varför känner jag igen den här i bakhuvet? Den är ganska klämmig ändå. Inte som i lågornas sken direkt.. Jävla skitlåt. 
Har studerat klart, nu blir det fan i mej sova! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTT!


Time to shine!

Mina vänner, när man snittar cirka etthundrasextiofem centimeter i längd så är det inte lätt att utstråla styrka och tuffhet. Tro mig, jag har tappert försökt. Faktum är att jag verkar vara speciellt dålig på det, folk knuffar mig hit och dit i alla lägen. Men i det finns en situation där jag får flasha min makt. Detta sker i stallet när det är ponnyer och barn eller nybörjare inblandade..


Titta.. Im in charge. Vad händer med min mun dock?

Det kan vara olika situationer som skapar problem för stackarna, men oftast är det så simpelt som att hästen i fråga vägrar vända sig i spiltan. Ungen står där och drar och gnäller fram hästens namn i ett par minuter. Till sist börjar de låta gråtfärdiga. Då är det my time to shine! Man glider fram till spiltan och frågar "behöver du hjälp?", antingen med lite småcool eller med jättesnäll röst, beroende på vad det är för offer hästen har valt ut. Sen går man in, vänder kräket och går iväg. Nu kanske inte barnens ögon direkt glittrar av beundran, men vadå, man vet ju att de egentligen bara vill kyssa ens fötter.
Det roligaste av allt är när det är en längre eller större person som behöver hjälp. Då tittar de på en som om de tänkte "ofta du kommer klara det om inte jag gör det, dvärgjävel" Men HAHA! Det gör man. Det göööör man. Åh vad jag glänser.


Na na na na

Hej Bloggen! Hejdå bloggen! Ungefär den nivån väntar vi oss idag, seriöst. Jag känner mig på riktigt kvävd. Av kraven och stressen, att aldrig räcka till eller göra något nog bra..






SKOJA! Känner mig en aning kvävd av Matte B dock.. Och sen känner jag att Hanna eventuellt kommer att kväva mig någon dag, eller snarare strypa.

Arg!

Arg, arg, arg. Som vanligt. Varför kan man ju fråga sig? Jo, för att jag sitter och letar som ett litet as efter ett bra recept på potatis och purjo-soppa men kan inte hitta något. Dock så plockar jag ju vuxenpoäng när jag googlar sopprecept kan man ju tycka. Sen kanske jag tappar dom igen när jag skriker JÄVLA KUKGOOGLE så hela kvarteret hör?


Konstkoll!

                         

Den här tavlan hänger på plan fem på vår skola. Det kan tyckas en aning märkligt. Faktum är att jag har funderat en del över just detta stycke av konst.


Varför har det placerats på skolan? Vem har hängt upp eländet? Vad är den bakomliggande tanken? Varför har kvinnan i mitten en hatt som får en att tänka på USA? Varför har hon bara ett bröst? Min teori är att det är vår älskade rektor, Manschester-Margareta, som fått den av någon odräglig släkting. Eftersom att även hon finner den frånstötande ville hon inte hänga den i sitt eget hem? Så hon bestämde sig för att förpesta elevernas tillvaro ännu mer, om möjligt.


Åt helvette med himlen

Sitter här och.. Sitter. Hatar min blogg. Vet inte om den ska dö eller genomgå en radikal förändring. Frågar inte er läsare heller, för ni har fingrarna för långt upp i arslet för att kunna skriva en kommentar. Så synd. Syyynd. Jag är en riktig jävla bitterfitta idag. Eller idag? Alltid.




Såhär ser mitt skåp ut för tillfället. Har jag planer på att städa det? Nej. Kommer jag bli asförbannad imorgon när jag inte hittar de grejer jag behöver? Ja.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har så jävla mycket plugg som jag inte alls orkar med. Har gode stor lust att tappa upp ett varmt bad och koppla i hårfönen..





Så jag kan ta med den i badet, få en fet elstöt och dö.

She said I know

Ba sitter här. Chillar. Tjillar. Scchhhillar. Tjschillar. Knaprar på fruity fresh! Dom är ju så jäääävla goda. Som godis typ.. Satte mig egentligen vid datorn för att göra klart RK:n, känner mig aningen klarare i knoppen idag. Men självklart måste jag bara läsa lite bloggar först. Och sen in på facebook. Brukar hålla mig borta från fejan så mycket jag kan för där fastnar man bara, men det är tyvärr omöjligt nu för tiden. Jag tycker ändå att jag var ganska stark, liksom jag fastnade aldrig i Farmville eller Café World eller ens Mafia Wars. Testade Happy Aquarium ett tag, men naah.. Det var bara inge kul. Sen hittade jag Happy Pets. Det är fruktansvärt att jag ens spelar det. Det går ut på att ha små katter. Man ska mata och klappa dem. Och städa efter dem. Och köpa små möbler åt dem. Det är ju pinsamt. Varför spelar jag det? Varför? Jag har ju redan en massa (två) livs levade monsterdjur att ta hand om. En häst och en katt. Men man kan inte sluta, då blir ju kissarna ledsna. Och sen kanske dom dör?!


RSS 2.0