tänkte ba om ni ville veta..


Svar till Frida Karlsson

1. Varför loggade du ut från chatten? Det är ALLTID du som gör det. Jävligt onödigt.
2. Hon hånar mig ju, så jag måste försvara mig innan hela världen fattar vilken mes jag är.
3. Jag har läst boken, den var jävligt bra.
4. Jag ser att du har blivit ett fan av Alex Schulman, som jag föreslog. Bra.

<3


jag är hellre blind
än ser mitt liv utan dig


Dragosta din tei



Vilken fantastisk musikvideo. Det kan ju vara en av tidernas bästa! Konstigt att jag, trots att det var ett par år sen den här låten hade sin riktiga storhetstid, inte har sett den tidigare.

Vet faktiskt inte vad jag gillar mest, kanske det faktum att hela videon utspelar sig på ett flygplan? Eller att grabbarna dansar helt olika danser, förutom vid legendariska 3:30 minuter in i videon? Eller indianerna som spelar fotboll? Det finns så mycket att gilla.

Och O-Zone, vilket band! Jag visste inte att de var så kända att de hade ett plan med sitt egna namn på!

 Vilken av grabbarna är eran favorit? Jag skulle kunna tro att många torskar på den klockrena stekaren som är i mitten mest hela tiden. Titta bara vad han steker? Ni ser ju den grovt uppknäppta skjortan, solglajjorna och som om inte det vore nog så levererar han hela tiden dansmässigt. Bara skåda hela videon, snälla. Han dansar lite spexigt, lite sexigt och avslutar med den klockrena stekarveven. No wonder all the girls like him!

Min personliga favorit är dock gayen i orange. Han måste ju vara homo, jag har svårt att tro annat. Eller så har hans bandkamrater kastrerat honom för att få till den där ljusa, skönsjungande stämman? Han saknar ju dessutom det dom andra två har (värsta frillan, hängselbyxor, glajjor och uppknäppt skjorta)

Den sistnämnda har jag lite svårt att sätta fingret på, undrar om han kan vara charmören kanske? Det ser man ju på movesen när han smyger närmare kameran ibland..  

Last of days

The world carries on without you
But nothing remains the same
I'll be lost without you
Until the last of days


CarefaCe

Taggar för en enda onödig lektion imorrn! Då ska jag och Fray_Kay sätta rekord i meningslöshet och vinna det spel som går ut på att man skriver ner de 200 mest nämna karaktärerna i Harry Potter. Tönt kan du va själv, du som tänker men fan vilka nerds.


Ska dra igång evighetslistan sov-edition, som jag lyssnar på när jag sover. Den är inte evig, bara kring 110 spår, men den ska fyllas på! Det är det som är det fina ser ni!

Kan dessutom berätta att jag allvarligt talat är nära att smälla på lösenord på bloggen, inte sluta blogga, men skydda den lite. Inte för att den är stor och att jag får hatkommentarer liksom, men för att anonyma kommentarer stör mig nå djävulskt. Och sno Cissis identitet, det är fucking ej okej på något plan! Nä, men det känns roligare om man har lite kontroll på vem som läser kanske. Ska fundera på saken, men frågan är om mina två trogna läsare Go och Karlsson orkar komma ihåg ett lösenord, i sina hjärnor fullsmockade av info? Vi diskuterar detta imorgon!

Gonatt pussgurkor!




Funderingar

Vad tycker ni om "nya designen", den är ganska gangster va? Eller emo-gangster typ? Som jag. xX_Badass_west_side_bird_of_motherfucking_sorrow_92_Xx heter jag på lunar, adda mig där!

Nä, nu ska jag dyscha och måla naglarna, imorgon är det party! Typ. Skit samma att det är stadsmaran på Lördag, den kan man väl springa bakis?


Hästpojken

Och jag tror att jag stannar i den stad där jag bor
för hos oss händer inget det är tyst i mitt hål
men ibland när jag vilar och tänker och så
då är döden för nära för att orka förstå

och jag spelar utan insats här
det är sand emellan fingrarna
och att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet

och jag böjer mig framåt när jag går här bredvid
och jag håller upp handen för att gömma mitt liv
för så länge som jag kan komma ihåg
har det funnits ett klister som fastnat på mig

??







chaX


Titta på mulen.. Så jävla ond. Det är ett ondskefullt ansikte..


Näe

Sitter och sjunger med till min sorgliga playlist.. Ba vrålar DET ÄR SÅ DE SKA VAAA DE E SÅ VI VILL HA DEEE NU

Internet har börjat tråka ut mig nå djävulskt. Tänkte tömma el camero men det suger på stationära datorn, för vi har nån felaktig skärminställning så allt är mycket mörkare här.. What a depressing life. Egentligen försöker jag bara smita från rapportskrivningen. Men icke.


Razmerakrameru

Kan fan inte förstå att vi måste vara i skolan idag, det är kriminellt. Jag vill bara uuuuuuuuuut! Om dom har snödagar i USA borde vi ha soldagar i Luleå.

Jag borde jobba, men jag orkar inte riktigt. Det är inte bra miljö i den här skolan. En svag lukt av kamel (eller är det från mig?) Stolen jävla obekväm. Någon pratar med sjukt hög röst om politik och lyckas på något sätt överrösta min musik. Helvette jag bryr mig inte om moderaterna.

                         

Det här klippet är genialiskt. Speciellt imitationerna, herre jävla gud. Tänk om jag hade kunnat det, då hade min lycka varit gjord. Skitsamma om alla andra hade lessnat, då hade jag kunnat sitta instängd i en garderob där hemma och dragit imitation efter imitation för mig själv med händerna runt knäna och fnissat hysteriskt, lite som en mentalpatient.


Kul då

Strålande sol ute.. Här sitter jag framför datorn, klockan halv jävla tre fortfarande iklädd pyamas. Jag borde fan skjutas. Straffskott rakt i huvet, bara sådär. Markera för att få svaret, när ni har gissat klart!

Tänkte presentera världshistoriens roligaste vits för er.. Den är sanslös.

Vilket är det slampigaste djuret?
Fladdermusen!



Guud shit

Alla poppade väl asdålig fjortis-svensk-hiphop när de var små? Eller var det bara jag? Känns som att det är svensk standard.
Sånger med smurfröster om pubertal kärlek och brustna hjärtan. Och fast man var tolv och aldrig ens hade varit nära att få hjärtat krossat så kände man sig på något sätt ändå träffad?

Kom igen nu, vilka lyssnade ni på? Den här gången får ni ta fingret ur röven och kommentera, det här är guud shit!



Fonky Fresh - Du var mitt allt
Min personliga favorit, helt sjukt vad jag nötte den.


Sober - 040106-050406 (Klara sig själv)
Den här brukade Izabel sitta och snyfta till


Mys



Den här synen möttes jag av när jag bytte om till hästkläder igår. Var helt oförberedd på att något alls hade hänt med min kära fot. Om man tittar riktigt noga så ser man att det är liksom ett litet hål!
Man ba "haha oj har någon skjutit mig i häl-senan utan att jag märkt det eller?"

Spännande!

Imorgon är det tisdag. Och jag ska springa ett ärende efter skolan. Det händer visserligen rätt ofta, men imorgon ska jag köpa en bok. Mäktigt va! Det händer inte så ofta. Men imorgon, då smäller det. Jävlar. Jag är rädd att den boken kommer få mig att gråta som en liten flicka, men det får jag väl ta. Jag grinar ju inte åt Titanic, My Sisters Keeper eller The Notebook så. Eller Twilight! Någon som grinar av den alls? Däremot åt American History X.

När jag har läst den ska jag tvinga Izabel att läsa den. Så vi kan ha givande, djupa samtal om den! Men ge mig, nuu! Cravings!

Att vara Ettans matte

                    
Poetisk bild! Muy bien Ettan!


                    



                    
         "Men akta dig då, fetto"                     


                    

Ja, vi hade stökigt på toan då..


Bekräftelsebehov

Idag körde jag och pappa våran rutin. Den är en trygghet i sig. Om han en dag bryter den kommer jag stå där, chockad, breathless, totalt oventande om vart jag ska ta vägen sedan. Vad jag ska säga. Eller göra.

Jag: Vi fick tillbaka provet idag.
Pappa: Jaha, hur gick det då?
Jag: Gissa!
Pappa: VG?
Jag: Nä..
Pappa: G?
Jag: Näe! MVG!

När man läser ovanstående text kan man bilda sig många olika uppfattningar om mig. Jag tänkte täcka upp två av dem.
1. Man kan tro att jag får MVG ofta - det är inte en vardagsförteelse. Tro det eller ej, ni som dagligen erfarar mitt lysande intellekt.
2. Man kan tro att jag är väldigt barnslig - det är jag.

Självklart vet pappa vad som väntar varje gång han kliver in genom dörren och möts av "paaaaaaappaaaaaaaaaa" följt av ovanstående konversation. Den dyker ju aldrig upp annars. Men jag älskar att han spelar med varje gång, det är, av något outgrundlig anledning, viktigt för mig.

Nu vet ni det! Varsågod, håna.

Tragiskt

Tittar på Wallander. I reklampausen gick pappa iväg en sväng. När det började igen skrek jag "nu börjar Wallander igen". Eller försökte skrika det i alla fall. Höjde rösten och spände stämbanden. Formade ord med tungan.

Men ut ur min min kom bara ett konstigt läte. Inga ord. Bara så brutalt pubertala strupljud. Min röst skenade ordentligt. Det var ett tåg som spårade ur. The voice was completely outta control kan man kanske säga.

Detta försätter mig i djupaste förtvivlan. Arton år gammal och målbrottet är i högform, inte på väg att överge mig på långa vägar. En karriär som speakerröst på bussen verkar omöjlig.

Min nya bestis


Varför man älskar facebook


Nej Sirin.. Jag vill inte vara only friend med dig.

Ååååh nä

Idag grinade jag till Ghost Wisperer..


Då vet man vad som är på gång.


The return of körv

Verkar ju som att det är fler än jag som fått uppleva den fantastiska maträtten jag beskrev så lidelsefyllt i ett tidigare inlägg. Jag tror bara det var en person som sa "men det är ju gott" och det var Lisa.. I alla fall, gissa vad det är för skollunch imorrn? 

Studera veckans matsedel och förfasas! Kanske är det så att Marie-Louise Lindström, kostchef Luleå skolor läser min blogg och hatar mig? Eller så är hon bara pure evil? Eller född utan smaklökar? Eller har hon ett rasande hämndbegär mot alla tonåringar som fnissar åt henne på stan?


V. 18
Må 3/5 Köttfärssås, spagetti
Ti 4/5 Ugnsstekt senapsgratinerad korv, potatismos
On 5/5 Fiskgratäng med dill & ost, potatis
To 6/5 Italiensk rotfruktssoppa, ostsmörgås
Fr 7/5 Makaronipudding/pastagryta


Arton kronor well spent! (inte av mig visserligen)


Min värsta fiende

Känsliga läsare varnas. Eller nä, det är inte så jävla farligt. Men ni kommer tycka att jag är ett äckel, typ.

Det här är iallafall min värsta fiende. En kastrulljävel. Den som jag kokar lins-soppa i, den enda maträtt jag lagar som inte är kombinerad med fiskpinnar.

                                                                 


Jag skulle bara ta av locket för att sätta i buljongen då jag råkar stöta underarmen i kanten på kastrullfan. AJ FYFAN JÄVLA FITTA SATAN, så ont gjorde det. Det skrek jag i hela köket. I hela huset. En massa ramsor som alla innehöll minst tjugo svordomar, varav fitta var den mest återkommande.

En del av er känner kanske igen sig här? Men vänta, har hon fått en deja vu liksom? Flashbacks? Tidsresa? Eller har jag lost it? Exakt samma skit hände nämligen med exakt samma kastrull när jag lagade exakt samma maträtt i början av december. Fast det var på vänster arm, har fortfarande kvar märket. Ni minns kanske plåstret som jag drog i hela tiden? Det kliade.. Och varade.. (HAHA ORDVITS) I cirka tre månader..

Tänkte bjuda på några söta bilder därifrån..
Varför jag tog kort på eländet kan man ju fråga sig, mest troligt för en sån här anledning. La inte ut dom värsta, dom sparar jag!

 

 


Inlägg dedikerat till älvsbyn


Till Karlsson, som en ledstjärna i det eviga mörkret..
Bilden är visserligen typ från 2005,  men den ger en förklaring till mitt,
än idag, deformerade ansikte.



Till Lissie! Titta va jag hitta!
Ska provköra det och om det funkar tar jag med det imorrn!


RSS 2.0