Izabel Nordlund

Här om dagen frågade du mig "skulle du gråta om jag dog?" Är du helt körd i huvet eller unge? Jag skulle dö om du dog.

hellO

Tänkte bara hojta till så att ni vet att jag lever! Det gör jag alltså, även om inte bloggen gör det. Palla sitta vid datorn, liksom. Och iPhonen har vart på lagning så den har jag inte kunnat blogga i. What a shame. Eller?

Hur är läget då? Saknar Jessika! Alltså på riktigt, kom hem från Stockholm din jävla ungejävel. Saknar diiiiiiig. Buhuh. Sen saknar jag faktiskt hela the Hedlund family. Jennifer, Lisa, Schteffe. På riktigt. Är som van att träffa dem hela tiden, bråka med Schteffe (så jävla odräglig), pynta häst med Lisa och självklart ha givande diskussioner med Jennifer. Hon är verkligen, verkligen klok den flickan! Och Steffi. Min homie.

Okej, det där blev kanske lite internt. Men kände att jag ville få ur mig det. Annars har jag mest vart trött hela helgen, vet inte om det är av jobbet eller av fredagen med Carro. Har inte vart speciellt bakis, bara yttepytte, lovin' it!

Innan jag går, efter att ha presterat ett av de mest o-givande blogginläggen i internets historia så lägger jag en länk till en låt som Cissi satte i min playlist som jag spelar sönder. Vad hände med min musiksmak. Här iallafall!

Summer of 2002

Har nyss bytt till min bästa profilbild någonsin på fejan! Nu ska jag göra varma mackor, liksom vem bryr sig om att det är sommar..

!!!!!

Godmorgon era fula fanskap!

Nej, jag skojade bara. Ni är fina! Ska åka in till stan och lämna in min mobil. Har ju ingen skola så, strålande fan! Kommer aldrig orka gå i skolan till hösten, har ställt in mig totalt på lov föralltid efter typ tre dagar...

Nu när jag har en mobil som jag vet hur man överför bilder med så kan jag börja ta störande mycket bilder och lägga upp här, najs! Och om det är soligt imorgon tänkte jag ta med mig systemen till mentorstiden kanske.

Mitt problem just nu är att jag har sovit med håret i knut så det ser för jävligt ut. Men jag väljer att hoppas att det löser sig av sig själv!

Robinson

Försökte spela datorspel en timme för att döda lite tid. Gick sådär måste jag erkänna. Jag klarar inte av det, man ska lösa olika problem man stöter på medans man utforskar ön och det är helt enkelt för komplicerat. Fuck you Robinson. Det patetiska är att a) det är gjort för åttaåringar och b) när jag var i den åldern så ässade jag det.

Jaha. Det sög ju. Mitt intellekt har alltså försvagats sen jag var åtta. Kul att veta.


....


Tjena!

Elin GO hetsäter popcorn och tittar på en kille som har magrutor, han heter Olof men är ändå inte gammal. Tänkte bara att ni ville veta det kanske. Det är så hon gör för att få riktigt, riktigt dåligt samvete när hon äter onyttigt. Det är hennes bästa bantningsknep, men som ni själva ser vet jag inte om det funkar. Bara tittar på någon grymt rippad kille samtidigt som hon lastar popcorn och får väääärsta dåliga samvetet.

Men hon fortsätter ändå äta, för hon blir så ledsen för att hon inte har sexpack
. Saliven bara rinner. Hon tänker "åh, Olof åt inte popcorn, så jag borde inte för då blir jag aldrig smal och vältränad" och så tittar hon mer på bilden och gråter och dregglar lite. Så gör hon när hon vill banta. Eller så blir hon bara upphetsad, vad vet jag.

Satan

Fitta. Provet imorgon får gå hur det vill, pallar inte. iTunes säkerthetskopierar min musik, den har gjort det i en kvart nu. Jävla fitt-iTunes. Vem var det som sa att det var bra? Säkert Izabel. Fyfan, stryk ska hon ha. Karateslag i magen och en rak höger i pungen. Jävla unge. BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD.

Men det är jag mest hela tiden i och för sig. Men extra förbannad, det blir jag för minsta småsak. Gnäller på allt också, inget är någonsin bra. Det har blivit mer och mer såhär för varje kilo jag har gått upp, har jag konstaterat. Slutsats: jag håller på att bli min mamma.


Jahaja

Nä, jag vet inte. Loggar in och ut här. Ska skriva något, men suddar det sedan. Skriver något nytt. Inte heller det blir bra, så jag vet inte. Känner att jag ibland tror lite för mycket om min egen skrivarkapacitet. Låtsas för mig själv att jag kan trolla med ord, göder mitt ego. Men sen läser jag igenom skiten och ser att, jaha, jag var ingen mästare trots allt. Ibland sitter jag och skriver konstiga texter dessutom, känslosamma och märkliga, om ponnyn och om hur mycket jag saknar morfar. Om mina vänner, ibland min katt. Om min pappa. Sen skakar jag på huvudet och tar bort, inte där inte. Bloggen är inte rätt ställe.

Men vad är rätt ställe? Jag väntar på den perfekta svenskuppgiften, men den kommer ju aldrig komma. Och jag kan ju inte skänka bort texterna till folk som har en krönika som ska in imorgon heller. Helt värdelösa är dom.

Men över till saken jag siktade in mig på egentligen då! Vilket ord stavar ni oftast fel när ni sitter vid datorn? Alltså för att fingrarna slinter på tagenterna. Själv har jag mest problem med inte, det blir mest itne. Hela jävla tiden! Nå, få höra! Vad är erat jävligaste ord?

Näe

Palla "blogga". Gå och lek någon annanstans barn!


!

Ibland känns allt lite tyngre, så då ritar jag en bild i paint och lyssnar på fina låtar och försöker tänka på fina saker, och inte bara på skiten. Tänker mycket på lillhästen, lillkatten och lillpappa. Och lillIza och mina andra lillkompisar. Vad hade jag gjort utan er? All kärlek i världen!


RSS 2.0